Din 3 martie: GOVFACES, platforma online pentru interacțiune directă între aleși și alegători

2

GOVFACES, platforma online pentru interacțiune drectă între aleși și alegători se lansează pe 3 martie 2014

govfaces logoPe 3 martie 2014, GovFaces, un start-up cu sediul la Geneva, va lansa o platformă online pentru comunicare politică directă între cetăţeni şi politicieni, la nivelul Uniunii Europene. Reţeaua este construită în jurul ideii că cetăţenii şi aleşii lor europeni pot comunica eficient şi relevant în spaţiul online. Misiunea GovFaces este să creeze o reţea politică globală care să le dea posibilitatea tuturor părţilor interesate de actul politic şi decizional să se CONECTEZE şi să INTERACŢIONEZE.

Platforma GovFaces este neutră politic şi facilitează accesul gratuit al utilizatorilor la tot conţinutul creat de comunitate, fie că acesta vine dinspre cetăţeni, fie dinspre politicieni. Fiecare pagină a politicienilor conţine întrebări, comentarii, idei şi propuneri făcute de utilizatori. Fiecare intervenţie a utilizatorilor poate fi votată de comunitate, iar politicienii vor putea să răspundă la subiectele considerate cele mai relevante de către utilizatori. La rândul lor, răspunsurile reprezentaţilor aleşi vor fi votate de comunitate.

Tu votezi, ei răspund, tu alegi!

romania page cover

GovFaces pune la dispoziţia politicienilor un mijloc de comunicare care îi ajută să îşi explice punctele de vedere şi opţiunile unei comunităţi interesate de activitatea lor.

Prin GovFaces, fiecare cetăţean, jurnalist, ONG sau orice alt membru al societăţii civile poate interacţiona instant cu alesul său. Fii pregătit pentru o politică a secolului 21 şi alătură-te dialogului pe teme de interes public pentru România şi Uniunea Europeană!

„Viitorul politicii este unul în care cetăţeni şi politicienii lor pot interacţiona eficient online” afirmă Jon Mark Walls, CEO GovFaces. „Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de o platformă care facilitează o comunicare politică uşor accesibiliă şi bine structurată. GovFaces oferă o soluţie concretă, printr-o abordare globală, acestei cerinţe”

GF politics for the 21st century

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Si in Romania se lucreaza la o astfel de platforma, eu ma ocup de un proiect identic pentru a face interactiunea posibila. Este vorba atat de structurile locale cat si centrale.

Comentează