Din 16 octombrie incepe o noua serie de antrenamente de „sexyficare” a mintii!:) marca Creative Fitness Studio

0

Doamnelor, domnisoarelor, domnilor – toti cei sedusi de ideea de a avea o minte sexy,

Ne intoarcem pe ecranele dumneavoastra cu un anunt atractiv: din 16 octombrie incepem o noua serie de antrenamente Creative Fitness Studio, curs intensiv de descoperire, stimulare si dezvoltare a creativitatii. 

Daca de obicei simtiti ca solutiile pentru problemele personale sau profesionale se lasa greu, noi va invatam sa le aveti cat ai zice „neuron” :.)

sa ca orice chestiune legata de time management, rezolvare de probleme, finantare personala, brainstorming, sedinte de strategie, relatia cu familia/prietenii/colegii de munca are o slabiciune pe care oricine o poate exploata – cu putin antrenament, bineinteles.

Antrenorii nostri, Sandra Ghitescu si Vlad Tausance, abia asteapta sa va scape de toxinele psihice si de inhibitii.

Si, pentru ca nici fanteziile nu sunt de neglijat in tot procesul creativ, avem si doi antrenori virtuali: Indragostitul si Savantul, care ne vor inspira sa analizam lucid, sa luam decizii informate, dar si sa regasim scanteia intuitiei si energia entuziasmului.

Aceasta noua sesiune de antrenamente cuprinde 4 intalniri: doua zile de marti si doua sambete, sambata fiind ziua in care avem si un invitat special. Pe 20 octombrie ne-am dat intalnire cu Mugur Ciumageanu, care ne face mereu sa ne indragostim de ideile lui. Daca nu ne credeti pe cuvant, verificati AICI.

In concluzie, daca aveti nevoie de idei mai multe si mai bune, capabile sa dea pe spate orice problema care de obicei va da batai de cap, va asteptam in cuibusorul nostru, Mansarda FFFF, sa ne lucram siluetele cerebrale. :.)

Gasiti toate detaliile despre inscriere si program pe SITE.

P.S. In caz ca sunteti mai „pudici”, puteti veni si cu prietenii. V-am pregatit pachete speciale pentru 2 si pentru 4 persoane.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează