Din 10 septembrie se poartă Binele!

5

Vino la Atelierul de tricouri de Bine RomaniaPozitiva & Moara de hârtie!

Tricouri cu mesaj. Poartă-ți starea de Bine. Armonie, Bucurie, Curaj, Seninătate, Empatie sunt o parte din cuvintele propuse pentru tine, care să transmită în jur o stare de bine.

Poartă-ți starea de Bine. Pentru fiecare zi din săptămână ți-am pregătit câte un cuvânt de Bine. 7 cuvinte pentru 7 stări de Bine pentru 7 zile.

Vino pe 10 Septembrie 2011 la Moara de hârtie din Comana, şi fii alături de noi la crearea primelor tricouri de bine. Noi suntem la Moară de la ora 12:00 – căci e weekend – până pe la ora 15:00-16:00. Poziția pe hartă este aici și ca să ajungi la noi din Piața Unirii din București iată și un traseu propus.

Te rugăm să ne contactezi la adresa echipa@moaradehartie.ro dacă dorești să participi la Atelierul de tricouri. Dacă nu reuşeşti să ajungi, nu fi trist. Tricourile vor fi disponibile pe www.romaniapozitiva.ro şi la partenerii RomâniaPozitivă, iar tu te vei putea bucura purtându-le.

Tricoul de Bine

10% din valoarea tricoului va fi direcționat pentru o cauză socială, către o organizație pe care o vom selecta împreună. La Moara de hârtie ai ocazia să-ți inscriptionezi singur (bine, fie – cu ceva ajutoare din partea casei) un tricou cu un cuvânt de Bine.

Taxa de participare la atelier este de 1 tricou (39 de ron fără tva), astfel încât vei putea pleca acasă îmbrăcat chiar cu tricoul inscripționat de tine!

Tricoul de Bine este un proiect de suflet RomaniaPozitiva & Moara de hârtie.


 

Despre RomaniaPozitiva

RomaniaPozitiva este o platformă online a informaţiilor pozitive despre România. Dincolo de ştirile pozitive, RomaniaPozitiva, promovează proiectele de bine despre ţara în care trăim. Nu inconştient. Nu exagerat de optimist – ştim că nu sunt „floricele” peste tot. Oferta este despre echilibru şi despre a vedea lucrurile într-o maniera constructivă. Informaţii pozitive cu şi despre România. De Bine despre România.

Despre Moara de hârtie

Moara de hârtie este locul magic în care visele se împlinesc. Conceput ca un muzeu viu, Moara de hârtie se dezvoltă ca un atelier ce reînvie, păstrează şi transmite generaţiilor ce vor urma tradiţiile manufacturiere româneşti şi universale. În acelaşi timp, Moara de hârtie din Comana este gândită ca un spaţiu în care prind viaţă ideile şi proiectele de suflet, dezvoltate împreună cu partenerii noştri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.