Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Din 10 septembrie se poartă Binele!

5

Vino la Atelierul de tricouri de Bine RomaniaPozitiva & Moara de hârtie!

Tricouri cu mesaj. Poartă-ți starea de Bine. Armonie, Bucurie, Curaj, Seninătate, Empatie sunt o parte din cuvintele propuse pentru tine, care să transmită în jur o stare de bine.

Poartă-ți starea de Bine. Pentru fiecare zi din săptămână ți-am pregătit câte un cuvânt de Bine. 7 cuvinte pentru 7 stări de Bine pentru 7 zile.

Vino pe 10 Septembrie 2011 la Moara de hârtie din Comana, şi fii alături de noi la crearea primelor tricouri de bine. Noi suntem la Moară de la ora 12:00 – căci e weekend – până pe la ora 15:00-16:00. Poziția pe hartă este aici și ca să ajungi la noi din Piața Unirii din București iată și un traseu propus.

Te rugăm să ne contactezi la adresa echipa@moaradehartie.ro dacă dorești să participi la Atelierul de tricouri. Dacă nu reuşeşti să ajungi, nu fi trist. Tricourile vor fi disponibile pe www.romaniapozitiva.ro şi la partenerii RomâniaPozitivă, iar tu te vei putea bucura purtându-le.

Tricoul de Bine

10% din valoarea tricoului va fi direcționat pentru o cauză socială, către o organizație pe care o vom selecta împreună. La Moara de hârtie ai ocazia să-ți inscriptionezi singur (bine, fie – cu ceva ajutoare din partea casei) un tricou cu un cuvânt de Bine.

Taxa de participare la atelier este de 1 tricou (39 de ron fără tva), astfel încât vei putea pleca acasă îmbrăcat chiar cu tricoul inscripționat de tine!

Tricoul de Bine este un proiect de suflet RomaniaPozitiva & Moara de hârtie.


 

Despre RomaniaPozitiva

RomaniaPozitiva este o platformă online a informaţiilor pozitive despre România. Dincolo de ştirile pozitive, RomaniaPozitiva, promovează proiectele de bine despre ţara în care trăim. Nu inconştient. Nu exagerat de optimist – ştim că nu sunt „floricele” peste tot. Oferta este despre echilibru şi despre a vedea lucrurile într-o maniera constructivă. Informaţii pozitive cu şi despre România. De Bine despre România.

Despre Moara de hârtie

Moara de hârtie este locul magic în care visele se împlinesc. Conceput ca un muzeu viu, Moara de hârtie se dezvoltă ca un atelier ce reînvie, păstrează şi transmite generaţiilor ce vor urma tradiţiile manufacturiere româneşti şi universale. În acelaşi timp, Moara de hârtie din Comana este gândită ca un spaţiu în care prind viaţă ideile şi proiectele de suflet, dezvoltate împreună cu partenerii noştri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.