Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Difuzare & Debate Finding Joe. VEZI TRAILERUL!

0

FINDING JOE este un documentar extraordinar ce recreaza teoria lui Joseph Campell referitoare la Calatoria Eroului (Heros Journey) sau drumul catre viata implinita. Documentarul insumeaza interviuri cu oameni exceptionali, precum Sir Ken Robinson, Deepak Chopra, Gay Hendricks sau Mick Fleetowod. Fiecare dintre ei vorbeste despre cum si-au gasit pasiunea si care au fost provocarile in drumul spre o viata fericita.

AFIS FINDING JOE Site 500x600

FINDING JOE  este o explorare a studiilor renumitului mitolog Joseph Campbell și impactului lor continuu asupra culturii noastre. Prin interviuri cu vizionari dintr-o varietate de domenii, întrețesut cu momente din povesti clasice puse in scena de un grup de copii pestriti, filmul cuprinde etapele a ceea ce Campbell a numit Journey eroului : provocările, temerile , dragonii , luptele și întoarcerea „acasă” intr-o persoană schimbată. Avându-și rădăcinile în istorisiri profund personale dar și în povești traditionale, Finding JOE arată modul în care munca lui Campbell este relevantă și esențială în lumea de astăzi oferind o solutie ideala catre ceea ce Campbell ar numi „urmarea fericirii.”

Despre Joseph Campbell

Joseph Campbell a fost un profesor de la Sarah Lawrence College de 38 de ani, timp in care a studiat miturile in relatie cu natura umana. Lucrarea sa , ”  Eroul cu o mie de fete „, a fost publicata în 1949 și a influentat artisti si scriitori, printre care Bob Dylan, Jim Morrison, Stanley Kubrick, George Lucas sau Jerry Garcia.

Cartea lui Campbell, care insumeaza teoriile lui, a fost inclusa in TOP 100 cele mai influente carti din lume, de catre revista TIME. Cartea a fost vanduta in zeci de milioane de exemplare si este in momentul de fata folosita ca studiu pentru cursuri, workshopuri, si chiar filme sau muzica.

Pentru bilete, informatii si rezervari sunati la 0751 657595. Biletele se pot cumpara in avans sau la fata locului, in cazul in care mai sunt locuri disponibile. Pret bilet: 30/25 lei(comunitate)

Va asteptam!

Unde: Bucuresti, Institutul pentru Fericire
Data: 12.12.2013
Orele: 19:00
Pret: 30lei /25 lei(comunitate)
Detalii la: 0751 657 595
Inscrieri si detalii pe Facebook

———————

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.