Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatem rolul antreprenorului în societate

0

Dezbatem rolul antreprenorului în societate

o conversație de seară și puțin mai mult la The HUBBucurești  

Pe 18 septembrie, începând cu ora 19.00, Karl-Heinz Fellinger – CFO goodbee, Viorel Panaite –Managing Partner Human Invest, Codru Vrabie – președinte EPAS, Irina Anghel-Enescu – Secretar General SE European Private Equity and VC Association și Claudiu Vranceanu – Redactor Șef Wall-Street.ro vor dezbate la The HUB București alături de participanți imaginea și rolul antreprenorului în contextual social actual al României.

A doua ediție HUB Talks lansează participanților și invitaților întrebări precum Ce înseamnă antreprenoriat sănătos? Ce rol joacă antreprenorul în societate? Influențează deciziile economic și politice activitatea antreprenorului? Care sunt punctele slabe ale relației dintre sectorul public, cel privat și societatea civilă? De asemenea, în grupuri de discuții atât participanții cât și invitații vor căuta soluții pentru a stimula implicarea antreprenorilor în viața socială, vor contura care ar putea fi beneficiile unui antreprenor ce își asumă un rol proactiv ca și actor social dar și măsuri ce pot fi luate la nivel individual pentru a susține acest demers.

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul HUB București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, HUB Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Detalii despre eveniment și cum puteți participa sunt disponibile aici bucharest.the-hub.net/event/hub-talks-entrepreneurship-between-the-individual-and-the-social-actor  

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.