Despre succes, competențe și atitudine cu Silviu Hotăran

0

Joi, 7 martie, de la 18.30 The HUB Bucharest vă invită la o discuție cu SIlviu Hotăran despre succes și legătura acestuia cu diverși factori precum competențele și atitudinea.

HUB Living Library cu Silviu Hotăran este un eveniment la care succesul va fi analizat prin prisma valorii adăugate pe care o aduce vieții unui individ. Și cine să fie un invitat mai potrivit decât cineva care a avut ocazia să redefinească succesul atât în mediul corporatist, în cel antreprenorial dar și la nivel personal.

Printre temele abordate se numără viziunea personală, misiunea, valorile, cultura, curajul de a schimba ceva și influența personală, totul povestit prin intermediul experiențelor personale ale lui Silviu Hotăran. Asigură-te așadar că aduci cu tine curiozitatea, întrebările, poveștile și lăsa-te inspirat!

Pentru a participa la acest eveniment cei interesați pot alege un pachet de membru în comunitatea The HUB București și să aibă astfel acces la toate evenimentele ori pot achita taxa de participare la eveniment. Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile aici bucharest.the-hub.net/event/living-library-with-silviu-hotaran

HUB-Living-Library-Silviu-Hotaran

Despre Silviu Hotăran

Silviu Hotăran a devenit ”antreprenor în educație” la începutul anului 2009, pasiunea și obiectivul său fiind schimbarea și dezvoltarea oamenilor, echipelor și organizațiilor, prin proiecte și activități (training, coaching, mentoring, etc) orientate pe obiective.

În perioada 1996 – 2008 Silviu a fost General Manager la Microsoft, 9 ani pentru filiala din România si trei ani pentru pentru Europa de Sud Est, unde a răspuns de dezvoltarea afacerilor și organizațiilor Microsoft din 12 țări.

Despre The HUB București

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și găzduiește lunar evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează