Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Despre succes, competențe și atitudine cu Silviu Hotăran

0

Joi, 7 martie, de la 18.30 The HUB Bucharest vă invită la o discuție cu SIlviu Hotăran despre succes și legătura acestuia cu diverși factori precum competențele și atitudinea.

HUB Living Library cu Silviu Hotăran este un eveniment la care succesul va fi analizat prin prisma valorii adăugate pe care o aduce vieții unui individ. Și cine să fie un invitat mai potrivit decât cineva care a avut ocazia să redefinească succesul atât în mediul corporatist, în cel antreprenorial dar și la nivel personal.

Printre temele abordate se numără viziunea personală, misiunea, valorile, cultura, curajul de a schimba ceva și influența personală, totul povestit prin intermediul experiențelor personale ale lui Silviu Hotăran. Asigură-te așadar că aduci cu tine curiozitatea, întrebările, poveștile și lăsa-te inspirat!

Pentru a participa la acest eveniment cei interesați pot alege un pachet de membru în comunitatea The HUB București și să aibă astfel acces la toate evenimentele ori pot achita taxa de participare la eveniment. Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile aici bucharest.the-hub.net/event/living-library-with-silviu-hotaran

HUB-Living-Library-Silviu-Hotaran

Despre Silviu Hotăran

Silviu Hotăran a devenit ”antreprenor în educație” la începutul anului 2009, pasiunea și obiectivul său fiind schimbarea și dezvoltarea oamenilor, echipelor și organizațiilor, prin proiecte și activități (training, coaching, mentoring, etc) orientate pe obiective.

În perioada 1996 – 2008 Silviu a fost General Manager la Microsoft, 9 ani pentru filiala din România si trei ani pentru pentru Europa de Sud Est, unde a răspuns de dezvoltarea afacerilor și organizațiilor Microsoft din 12 țări.

Despre The HUB București

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și găzduiește lunar evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.