Despre cum a fost la evenimentul „Oameni nobili, Idei nobile”

3

Pe 12 decembrie, la ora 12 (adica 12.12 12:00), am avut intalnire in Van Gogh Cafe  (Bucuresti, Str. Smardan nr. 9) ca sa aflam povestile din backstage a 4 idei nobile de la cativa oameni nobili.

amdoar18ani.ro ne-a invitat la aceasta poveste despre proiecte ambitioase care schimba in bine lumea din jurul nostru. Ne-am bucurat sa cunoastem initiatorii proiectelor respective. Am aflat povestea Let’s Do It, Romania! din 2010, dar stim si despre planurile pentru 2011 si chiar 2012! Ne-am bucurat sa vedem pasiunea cu care este construit proiectul Lecturi Urbane prin cuvintele lui Adrian Ciubotaru! Am aflat de ce exista Scurt pentru o cauza! Am fost bucurosi sa aflam povestea soupnights.ro

Ne-am bucurat sa ajutam si cu promovarea evenimentului! Multumim!

Cat despre cum a fost la eveniment – speram ca povestea imaginii de mai jos sa te faca curios…

RomaniaPozitiva, 12 decembrie 2010


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.