Design interior si amenajare gratuite pentru scara blocului tau! Inscrie-te si castiga

1

Design interior si amenajare gratuite pentru scara blocului tau!

Inscrie-te si castiga

Locuiesti in Bucuresti, la bloc? Cartierul in care locuiesti ascunde o istorie interesanta sau numele strazii pe care locuiesti  poarta numele unei personalitati romane? Atunci aplica!

In perioada 23 martie – 7 aprilie 2012 te poti inscrie in concursul pentru amenajarea propriei tale scari de bloc! Daca locuiesti la bloc in Bucuresti si nu iti (mai) place cum arata interiorul scarii,

scrie-ne si poti sa castigi o amenajare gratuita pentru scara in care locuiesti.


Criterii de selectie a aplicatiilor:

A. O scara de bloc din Bucuresti

B. Cartierul in care locuiesti ascunde o istorie interesanta sau strada pe care locuiesti  poarta numele unei personalitati romane
Aplicatia trebuie trimisa pe adresa: etajul1@scaradebloc.ro pana pe 7 aprilie 2012 (inclusiv) si consta in:

  1. Scrisoare de motivare (max. 300 de cuvinte)

Pe langa motivarea importantei punerii in valoare a personalitatii sau a istoriei strazii / cartierului, adauga obligatoriu si:

a. numele strazii pe care este situata

b. numar etaje scara de bloc

c. cladiri reper in vecinatatea scarii de bloc (ex. scoli, obiective turistice etc.)

d. datele de contact ale tale si ale unei persoane decizionale din scara ta de bloc (ex. administrator / presedinte de bloc etc.)
Ia in considerare ca, in cazul in care este selectata scara ta de bloc, va trebui sa intram in legatura cu administratorul de bloc, prin urmare ar fi bine sa il anunti si pe el inainte de a aplica.

2. Maxim 5 fotografii reprezentative (ex. exterior scara de bloc, intrare in scara, hol intrare, etc.)

Asteptam curiosi,
Echipa Scara de Bloc

Concursul face parte din proiectul „Remodelarea spatiului comun la bloc”, finantat de Administratia Fondului Cultural National. Mai multe informatii despre proiect gasesti pe site-ul www.scaradebloc.ro și pe www.facebook.com/ScaradeblocDesign

Parteneri online: Modernism.ro, RomaniaPozitiva.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.