Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Design interior si amenajare gratuite pentru scara blocului tau! Inscrie-te si castiga

1

Design interior si amenajare gratuite pentru scara blocului tau!

Inscrie-te si castiga

Locuiesti in Bucuresti, la bloc? Cartierul in care locuiesti ascunde o istorie interesanta sau numele strazii pe care locuiesti  poarta numele unei personalitati romane? Atunci aplica!

In perioada 23 martie – 7 aprilie 2012 te poti inscrie in concursul pentru amenajarea propriei tale scari de bloc! Daca locuiesti la bloc in Bucuresti si nu iti (mai) place cum arata interiorul scarii,

scrie-ne si poti sa castigi o amenajare gratuita pentru scara in care locuiesti.


Criterii de selectie a aplicatiilor:

A. O scara de bloc din Bucuresti

B. Cartierul in care locuiesti ascunde o istorie interesanta sau strada pe care locuiesti  poarta numele unei personalitati romane
Aplicatia trebuie trimisa pe adresa: etajul1@scaradebloc.ro pana pe 7 aprilie 2012 (inclusiv) si consta in:

  1. Scrisoare de motivare (max. 300 de cuvinte)

Pe langa motivarea importantei punerii in valoare a personalitatii sau a istoriei strazii / cartierului, adauga obligatoriu si:

a. numele strazii pe care este situata

b. numar etaje scara de bloc

c. cladiri reper in vecinatatea scarii de bloc (ex. scoli, obiective turistice etc.)

d. datele de contact ale tale si ale unei persoane decizionale din scara ta de bloc (ex. administrator / presedinte de bloc etc.)
Ia in considerare ca, in cazul in care este selectata scara ta de bloc, va trebui sa intram in legatura cu administratorul de bloc, prin urmare ar fi bine sa il anunti si pe el inainte de a aplica.

2. Maxim 5 fotografii reprezentative (ex. exterior scara de bloc, intrare in scara, hol intrare, etc.)

Asteptam curiosi,
Echipa Scara de Bloc

Concursul face parte din proiectul „Remodelarea spatiului comun la bloc”, finantat de Administratia Fondului Cultural National. Mai multe informatii despre proiect gasesti pe site-ul www.scaradebloc.ro și pe www.facebook.com/ScaradeblocDesign

Parteneri online: Modernism.ro, RomaniaPozitiva.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.