Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descătușați imaginația la Noaptea Agențiilor, 15 mai 2012!

0

Vă invităm la The Ark să abolim formele constituite și să rearanjăm miturile industriei într-un colaj propriu. Vă vom exploata dorința de senzațional, oferindu-vă povești improbabile și premii ridicole (cum ar fi 2 bilete pe conexiunea București – Paris, împreună cu 2 bilete de intrare la Espace Dali din Paris). Vom deschide pentru voi trei nivele ale clădirii, fiecare fiind supus la cel puțin două niveluri de interpretare.

Încurajăm jocul dezinteresat al gândirii eliberate de constrângeri, astfel că vom scrie împreună Manifesto PR în stil pur suprarealist și vom asocia liber imagini pentru afișul Manifesto. Zona de jocuri din parterul The Ark (Smoked by Nokia Lumia, Xbox Kinect etc.) permite experimentarea ludicului și studierea activității de premeditare în actul creației la fel ca și vernisajul expoziției de fotografie Bucarest din subsol (în premieră națională, după ce a circulat deja prin şase mari capitale europene).

În violenta noastră polemică anticonvenționalistă vă vom oferi diverse produse în starea lor primară, brută, spre a le juxtapune într-un colaj eliberator susținut armonic de ritmurile de jam-session ale George Baicea Electric Blues Band. Vom experimenta cu toate registrele de la auditiv la vizual, olfactiv și gustativ.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.