Descătușați imaginația la Noaptea Agențiilor, 15 mai 2012!

0

Vă invităm la The Ark să abolim formele constituite și să rearanjăm miturile industriei într-un colaj propriu. Vă vom exploata dorința de senzațional, oferindu-vă povești improbabile și premii ridicole (cum ar fi 2 bilete pe conexiunea București – Paris, împreună cu 2 bilete de intrare la Espace Dali din Paris). Vom deschide pentru voi trei nivele ale clădirii, fiecare fiind supus la cel puțin două niveluri de interpretare.

Încurajăm jocul dezinteresat al gândirii eliberate de constrângeri, astfel că vom scrie împreună Manifesto PR în stil pur suprarealist și vom asocia liber imagini pentru afișul Manifesto. Zona de jocuri din parterul The Ark (Smoked by Nokia Lumia, Xbox Kinect etc.) permite experimentarea ludicului și studierea activității de premeditare în actul creației la fel ca și vernisajul expoziției de fotografie Bucarest din subsol (în premieră națională, după ce a circulat deja prin şase mari capitale europene).

În violenta noastră polemică anticonvenționalistă vă vom oferi diverse produse în starea lor primară, brută, spre a le juxtapune într-un colaj eliberator susținut armonic de ritmurile de jam-session ale George Baicea Electric Blues Band. Vom experimenta cu toate registrele de la auditiv la vizual, olfactiv și gustativ.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează