Deliveringlife Express: EVENIMENT INEDIT la Gara de Nord / 5 martie 2013

0

„Stimaţi călători, trenul Delivering Life Express pleacă la ora 18:30, de la toate liniile, către destinaţia visurilor voastre. Vă invităm să vă ocupaţi locurile în singurul Express în care naşul vă oferă bilete gratuit. Trenul circulă în direcţia FERICIRE!”

Marti, 5 martie, de la ora 18:30, în faţa peroanelor din Gara de Nord, îşi deschide uşile un „tren” format din oameni, care accelerează cu entuziasm spre viaţă.

facebook event

Delivering_Life_EXPRESS_5_martie

 

Delivering Life Express este un tren al jocului, al călătoriei spre timpul prezent şi al experimentării bucuriei. Acel tren entuziast care te duce, metaforic, dar distractiv, la destinaţia ta secretă, la care te gândeşti şi la job, şi în somn, sau chiar şi când mergi spre Braşov.

Taxa de călătorie: un zâmbet până la urechi.

Gara este un loc al aşteptărilor şi poate uneori al aşteptărilor de la viaţă, de la sine sau chiar de la cei din jur. Aici vine rapid Delivering Life Express pentru a întrerupe oamenii din gânduri şi griji şi pentru a le oferi câteva momente de veselie, aşa, pe neaşteptate. Acelaşi Express va fi acolo şi ca să le dea un impuls de energie celor care ajung obosiţi după călătorii lungi.

Urcă şi tu cu noi în vagoanele care transportă oameni fericiţi, marti, 5 martie, de la 18:30, din faţa panoului Plecări/Sosiri din Gara de Nord. Delivering Life Express va fi punctual. Şi cu veselie.

DA, VREAU SA VIN!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează