Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Mărțișor, dăruiește un gând bun pentru România / Sesiune deschisă Dear Romania la Cărturești MȚR București

0

Semnificația Mărțișorului a rămas aceeași de-a lungul timpului: este un simbol al primăverii, al revenirii la viață și al optimismului. În schimb, forma lui a cunoscut mai multe schimbări.

Dacă anul acesta vrei să dăruiești un mărțisor special, un gând de bine pentru România și oamenii din jurul tău, te așteptăm la sesiunea de fotografie Dear Romania pe 2 martie, de la 18.30 până la 20.30 la Cărturești MȚR (Muzeul Țăranului Român, Şoseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucureşti, 011341).

 

 

Dear Romania, Write Our Future este o poveste în imagini despre proiecţiile şi percepţiile noastre despre România. Printr-o serie de şedinţe foto în toată ţara proiectul va da o voce tuturor celor care cred că România merită ceva mai bun. Mesajele din fotografii vor contura profilul informal al României văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi.

Dacă vrei să fii și mai inspirat/ă, aruncă o privire la câteva dintre albumele de la sesiunile trecute:

Iniţiativa face parte din proiectul „Dear World, Write Our Future” (www.dearworld.me), lansat in Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. Artiştii fotografi interesaţi să facă parte din caravana oficială a proiectului ne pot contacta la office@mygrasp.org.

Dear Romania este organizat în parteneriat cu Dear World, Write Our Future și Cărturești și susținut de partenerii media: RFI, Radio România Internațional, Radio România Actualități, România Pozitivă, Lume Bună, ȘtiriONG, CSRevolution.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.