De la impact social si obiective la PR si finante

0

Perioada următoare este plină de evenimente în spaţiul HUByx şi comunitatea roPot. Descoperiţi toate temele abordate şi urmaţi linkul pentru înscriere.

Seara de Impact Social

25 mai, 18:30 pm

De multe ori suntem interesaţi să evaluăm dacă implementarea unui proiect/program social are impact (efect cauzal) asupra populaţiei căruia programul îi este administrat. La Seara de Impact Social, Mădălina Prună, masterand în Administraţie Publică şi Dezvoltare Internaţională din cadrul Harvard Kennedy School of Goverment, ne propune atât o incursiune teoretică în metoda “randomized control trial”, una dintre cele mai noi metodologii pentru măsurarea impactului intervenţiilor în probleme de sărăcie, sănătate şi educaţie dar şi un studiu de caz şi spaţiul facilitat pentru a testa măsura în care metodologia poate fi aplicată la proiectele noastre pentru a analiza impactul social pe care îl generăm.

Detalii şi înscrieri pe pagina Seara de Impact Social

Atelierul de Obiective

28 mai, 10:30 am

Un obiectiv bine definit va crea sinergiile necesare acţiunilor pe care vrem să le facem. Mai mult, un obiectiv sănătos stabilit ne va fi companion în toată experienţa de a-l atinge: ne va confirma că e bine ceea ce facem şi ne va da putere să ne adunăm „de pe jos” atunci când lucrurile nu merg aşa cum le-am planificat. Vom încerca să răspundem împreună întrebărilor: De ce sunt importante obiectivele şi cum pot să le setez ca să-mi fie de ajutor? Cum pot să lucrez cu ceilalţi pentru a mă ajuta în atingerea obiectivelor mele? Ce şi cum monitorizez după ce mi-am setat niste obiective? Cum fac legătura între obiectivele mele profesionale şi cele personale?

Detalii şi înscrieri pe pagina Atelierul de Obiective

Seara de Relatii cu Presa

30 mai, 18:30 pm

Seara de “Relaţii cu presa” s-a născut din nevoia de a înţelege şi de a folosi corect o portavoce puternică: mass-media.  Există valoare de ştire în multe din lucrurile pe care le facem, însă pentru asta jurnalistul – care până acum poate a fost perceput doar ca semnătura rece de la capătul unui articol sau faţa distantă de pe sticlă –  trebuie să se transforme într-un personaj abordabil la a cărui  ureche, reportofon, cameră poţi să ajungi.  Iar transformarea ţine, în bună măsură, de comunicator. Cum poţi să -ţi spui povestea, cui şi, mai ales, în ce măsură trebuie să o faci în asa fel încât ea să fie spusă corectmai departe?Şi mai mult, dacă lucrezi cu grupuri vulnerabile, cum procedezi astfel încât expunerea lor în presă să nu facă mai mult rău decât bine. Sunt întrebări la care e bine să căutăm răspunsuri, mai ales atunci când lucrăm cu grupuri vulnerabile.

Detalii şi înscrieri pe pagina Seara de Relatii cu Presa

Seara de Personal Finance

31 mai, 18:30 pm

Orice antreprenor (şi de fapt oricine) are nevoie de mai mult de un awareness financiar, aş zice că e nevoie să dezvolte un skill de personal finance. Competenţa fiecăruia în acest domeniu are urmări cât se poate de serioase plecând de la chestii soft gen performanţa on a day to day basis pe toate planurile până la chestii grele privind decizii bune/proaste care se pot întinde pe ani şi zeci de ani. Va fi o seara în care ca să putem începe să creem un skil la fiecare participant, o să discutăm dileme, puncte oarbe, tabu-uri etc într-un mediu cât mai deschis şi mai sharingo-participativ.

Detalii şi înscrieri pe pagina Seara de Personal Finance

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.