De azi spun mai des „mulţumesc”

0

autor text Andra Calenic

Pentru că face bine, pentru că e un suport minunat pentru zâmbete şi pentru că e gratis.

În ultima săptămână am primit multe mini-pilule de „merci” şi de fiecare dată rezultatul a fost acelaşi: ziua mi-a fost înseninată şi oamenii mi-au apărut mai frumoşi. Aşa că de acum vreau să ofer şi eu mai multe „mulţumesc”-uri, chiar şi când e vorba de gesturi mărunte, aparent fără prea mare însemnătate.

Mulţumesc” e pastiluţa-minune care descreţeşte frunţi atunci când e servită alături de un zâmbet cald şi sincer, fără să aibă efecte adverse.

Printr-un simplu cuvânt ne întoarcem spre celălalt şi creăm pe loc o legătură simplă, lipsită de pretenţii sau fast, care doar oferă. O clipă de atenţie, de respect, de apreciere.

Dincolo de un gest de politeţe, „mulţumesc” e un îndemn discret la recunoştinţă faţă de ceea ce avem.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.