Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DĂRUIEŞTE O NOUĂ VIAŢĂ. Eveniment de caritate pentru copiii aflaţi în grija Organizaţiei Umanitare CONCORDIA

0

Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă”.

Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi de la Organizația Umanitară CONCORDIA.  În 2012, Fundaţia Bright Light şi Olga Gudynn Internaţional School au devenit partenerii The Grand în organizarea evenimentului.

Evenimentul va fi moderat de Andreea Esca, iar momentele artistice vor fi oferite de  Damian Drăghici, Pavel si Cleopatra Stratan, care vor cânta alături de copiii talentaţi de la CONCORDIA.

Vor fi licitate obiecte vestimentare şi de artă, bijuterii şi alte accesorii de lux oferite de designeri români consacraţi şi personalităţi publice, printre care Corina Ungureanu, Anca Rusu, Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette by Cristina Bâtlan, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glăvan şi Wilhelmina Arz.

Maestrul Leonard Iozefini va modera licitaţia şi va oferi copiilor şi oaspeţilor un moment magic de divertisment.

Copiii din CONCORDIA vor încânta invitaţii cu momente artistice susţinute de Orchestra Trandafirilor, Toboşarii, Ansamblul de dansuri populare şi Taraf şi vor emoţiona cu poveştile lor de viaţă şi realizările personale expuse în cadrul Expoziţiei Atelierul de Artă şi Brutăria CONCORDIA.

La primul eveniment de caritate „Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume”, organizat anul trecut, The Grand a strâns 12.625 de euro pentru copiii defavorizaţi din CONCORDIA. Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi donaţiilor.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate accesând site-ul www.concordiacharityevent.ro.

 

Concordia este o organizaţie umanitară austriacă non-profit, apolitică, dedicată reintegrării sociale, şcolare şi familiale a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau din stradă.

În prezent, CONCORDIA adăposteşte peste 400 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de câte 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova). Acestora li se adaugă cei 200 de copii ai străzii din programul de asistenţă stradală din cadrul Centrului Social „Sf. Lazăr” din Bucureşti.

De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Susţinătorii evenimentului „Dăruieşte o nouă viaţă” 

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand – complex multifuncţional de lux este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat anul trecut evenimentul de caritate “Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume” în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei.
Olga Gudynn Internaţional School (OGIS) a demarat recent un parteneriat de durată cu CONCORDIA, care constă în evenimente de strângere de fonduri, activităţi educative (ateliere de creaţie, serbări, jocuri sportive) care să apropie copiii din cele două instituţii. Prin Fundaţia Olga Gudynn se organizează diverse evenimente umanitare.

Fundaţia Bright Light s-a alăturat evenimentului de caritate din acest an. Damian Drăghici s-a implicat într-un moment artistic alături de copii talentaţi din CONCORDIA. Activitatea fundaţiei se concentrează pe iniţierea şi implementarea de proiecte în diferite domenii de interes, cum ar fi: incluziune socială, educaţie, sănătate, artă, cultură.
ITS Events Management colaborează cu Organizaţia Umanitară CONCORDIA, implicându-se în managementul evenimentelor, strângerea de fonduri şi alte activităţi. ITS Events va fi prezentă la eveniment alături de companii mari pe care a reuşit să le implice financiar în viaţa copiilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.