DĂRUIEŞTE O NOUĂ VIAŢĂ. Eveniment de caritate pentru copiii aflaţi în grija Organizaţiei Umanitare CONCORDIA

0

Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă”.

Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi de la Organizația Umanitară CONCORDIA.  În 2012, Fundaţia Bright Light şi Olga Gudynn Internaţional School au devenit partenerii The Grand în organizarea evenimentului.

Evenimentul va fi moderat de Andreea Esca, iar momentele artistice vor fi oferite de  Damian Drăghici, Pavel si Cleopatra Stratan, care vor cânta alături de copiii talentaţi de la CONCORDIA.

Vor fi licitate obiecte vestimentare şi de artă, bijuterii şi alte accesorii de lux oferite de designeri români consacraţi şi personalităţi publice, printre care Corina Ungureanu, Anca Rusu, Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette by Cristina Bâtlan, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glăvan şi Wilhelmina Arz.

Maestrul Leonard Iozefini va modera licitaţia şi va oferi copiilor şi oaspeţilor un moment magic de divertisment.

Copiii din CONCORDIA vor încânta invitaţii cu momente artistice susţinute de Orchestra Trandafirilor, Toboşarii, Ansamblul de dansuri populare şi Taraf şi vor emoţiona cu poveştile lor de viaţă şi realizările personale expuse în cadrul Expoziţiei Atelierul de Artă şi Brutăria CONCORDIA.

La primul eveniment de caritate „Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume”, organizat anul trecut, The Grand a strâns 12.625 de euro pentru copiii defavorizaţi din CONCORDIA. Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi donaţiilor.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate accesând site-ul www.concordiacharityevent.ro.

 

Concordia este o organizaţie umanitară austriacă non-profit, apolitică, dedicată reintegrării sociale, şcolare şi familiale a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau din stradă.

În prezent, CONCORDIA adăposteşte peste 400 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de câte 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova). Acestora li se adaugă cei 200 de copii ai străzii din programul de asistenţă stradală din cadrul Centrului Social „Sf. Lazăr” din Bucureşti.

De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Susţinătorii evenimentului „Dăruieşte o nouă viaţă” 

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand – complex multifuncţional de lux este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat anul trecut evenimentul de caritate “Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume” în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei.
Olga Gudynn Internaţional School (OGIS) a demarat recent un parteneriat de durată cu CONCORDIA, care constă în evenimente de strângere de fonduri, activităţi educative (ateliere de creaţie, serbări, jocuri sportive) care să apropie copiii din cele două instituţii. Prin Fundaţia Olga Gudynn se organizează diverse evenimente umanitare.

Fundaţia Bright Light s-a alăturat evenimentului de caritate din acest an. Damian Drăghici s-a implicat într-un moment artistic alături de copii talentaţi din CONCORDIA. Activitatea fundaţiei se concentrează pe iniţierea şi implementarea de proiecte în diferite domenii de interes, cum ar fi: incluziune socială, educaţie, sănătate, artă, cultură.
ITS Events Management colaborează cu Organizaţia Umanitară CONCORDIA, implicându-se în managementul evenimentelor, strângerea de fonduri şi alte activităţi. ITS Events va fi prezentă la eveniment alături de companii mari pe care a reuşit să le implice financiar în viaţa copiilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează