Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de Introducere în PR (Relaţii Publice) la Fundația Calea Victoriei

0

curs introducere relatii publice

Fie că vrei să-ţi promovezi afacerea, fie că ai de gând să pui bazele unui departament de comunicare la tine în organizaţie sau eşti doar curios şi vrei să înțelegi cum funcționează ”motorul” relațiilor publice, nu rata Cursul de Introducere în P.R., organizat din 9 iunie de Fundația Calea Victoriei.

Cele 4 ședințe de curs îți vor clarifica lucruri de bază despre ce sunt și ce nu sunt relaţiile publice, cum te pot ele ajuta şi de unde trebuie să începi, dacă vrei să stabilești canale eficiente de comunicare cu publicurile tale. Împreună cu lectorul cursului, Catrinel Burghelea, vei urmări studii de caz şi vei face exerciţii care să te ajute să înțelegi cum poți aplica lucrurile învățate în proiectele personale.

Temele principale abordate:

1. Ce sunt relaţiile publice şi cum se diferenţiază de marketing, publicitate şi de alte discipline? Tipuri de conţinut şi canale media: Plătite. Proprii. Împărtăşite. Câştigate.

2. Strategia de PR. Cum definim obiectivele. Cum identificăm audienţa. Comunicare pentru companii versus comunicare pentru branduri şi produse. Comunicare business-to-business sau business-to-consumer.

3. Tactici de relaţii publice – de la anunţul de presă la relaţia cu bloggerii, de la evenimente cu parteneri la social media. Relaţia cu presa şi cu influenţatorii.

4. Comunicarea online şi în social media. Temă de final.

La finalul Cursului de Introducere în Relații Publice vei şti să dezvolţi propria ta strategie sau să analizezi o propunere de comunicare realizată de un specialist, de la obiective până la tactici şi evaluare.

Cursul începe vineri, 9 iunie 2017, de la ora 19:00, şi are loc la sediul Fundaţiei Calea Victoriei: Str. Popa Soare nr. 40, et. 1, Bucureşti. Taxa de participare pentru toate cele 4 ședințe este de 220 de lei. Înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro.

——————————-
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.