Crowdfunding in Romania? Orice roman are posibilitatea sa obtina fonduri pentru proiecte individuale

2

Mindfruit.ro revolutioneaza sistemul de finantare in Romania!

Pe 1 decembrie anul trecut, s-a lansat prima paltforma online din Romania care are la baza conceptul de crowdfunding. Departe de a fi nou si utilizat cu succes in tari din intreaga lume pana in prezent, crowdfunding-ul este o solutie alternativa si eficienta de obtinere a fondurilor pentru proiecte individuale.

„Orice roman are acum posibilitatea sa isi expuna ideile sub forma unui proiect”

Practic, accesand portalul www.mindfruit.ro, orice roman are acum posibilitatea sa isi expuna ideile sub forma unui proiect. In continuare, succesul proiectului este determinat de contributia membrilor comunitatii. Cei care sustin proiecte, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, isi trimit contributia financiara catre initiator. In functie de pagul in care se incadreaza, contributiile financiare sunt rasplatite prin produse sau servicii atragatoare, in legatura directa cu proiectul.

logoMindfruit.ro primeste orice fel de proiect creativ, inovator, inteligent si util celorlalti din domeniile: arta, foto, muzica, moda, design, arhitectura, publishing, social, etc. Dar inainte de toate, Mindfruit isi proune sa formeze o comunitate a oamenilor creativi, cu perspectiva si initiativa, a celor care isi pot aduce contributia in folosul comunitatii. Ideea de comunitate se bazeaza pe: transparenta, valoare, respect reciproc, sustinere reciproca si cooperare

Mindfruit.ro se adreseaza tuturor oamenilor deschisi la nou, care au ceva de spus in domeniul lor si incurajeaza tinerii sa fie originali, sa se deschida si sa se exprime, fie ca o fac pentru a-si prezenta propriul proiect sau pentru a sustine un proiect care le place.

 

Pentru mai multe detalii, accesati:

www.mindfruit.ro  /  www.facebook.com/mindfruit.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    O platforma noua de crowdfunding este si FinanteazaProiecte.ro care permite atat campanii fixe cat si flexibile. Sunt acceptate proiecte din diverse domenii (Arta, Cultura, Muzica, Teatru, Film, Tehnologie etc)

  2. avatar

    Cred ca am reusit sa integram foarte bine conceptul de CSR si Crowdfunding pe kazuu.ro, in fond in spatele feacrei companii, brand sau organizatie sta un fondator sau un grup de oamnei creativi care au spus povestea lor in mod original si simplu. Consideram ca o platforma de crowdfunding trebuie sa includa perspective cit mai comprehensive si s aalature nu doar partea de finanantare cit si partea de comunicare, colaborare si prezentare. Practic este unul dintre avatarurile technologiei si a usurintei in a comunica.

Comentează