Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crowdfunding in Romania? Orice roman are posibilitatea sa obtina fonduri pentru proiecte individuale

2

Mindfruit.ro revolutioneaza sistemul de finantare in Romania!

Pe 1 decembrie anul trecut, s-a lansat prima paltforma online din Romania care are la baza conceptul de crowdfunding. Departe de a fi nou si utilizat cu succes in tari din intreaga lume pana in prezent, crowdfunding-ul este o solutie alternativa si eficienta de obtinere a fondurilor pentru proiecte individuale.

„Orice roman are acum posibilitatea sa isi expuna ideile sub forma unui proiect”

Practic, accesand portalul www.mindfruit.ro, orice roman are acum posibilitatea sa isi expuna ideile sub forma unui proiect. In continuare, succesul proiectului este determinat de contributia membrilor comunitatii. Cei care sustin proiecte, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, isi trimit contributia financiara catre initiator. In functie de pagul in care se incadreaza, contributiile financiare sunt rasplatite prin produse sau servicii atragatoare, in legatura directa cu proiectul.

logoMindfruit.ro primeste orice fel de proiect creativ, inovator, inteligent si util celorlalti din domeniile: arta, foto, muzica, moda, design, arhitectura, publishing, social, etc. Dar inainte de toate, Mindfruit isi proune sa formeze o comunitate a oamenilor creativi, cu perspectiva si initiativa, a celor care isi pot aduce contributia in folosul comunitatii. Ideea de comunitate se bazeaza pe: transparenta, valoare, respect reciproc, sustinere reciproca si cooperare

Mindfruit.ro se adreseaza tuturor oamenilor deschisi la nou, care au ceva de spus in domeniul lor si incurajeaza tinerii sa fie originali, sa se deschida si sa se exprime, fie ca o fac pentru a-si prezenta propriul proiect sau pentru a sustine un proiect care le place.

 

Pentru mai multe detalii, accesati:

www.mindfruit.ro  /  www.facebook.com/mindfruit.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    O platforma noua de crowdfunding este si FinanteazaProiecte.ro care permite atat campanii fixe cat si flexibile. Sunt acceptate proiecte din diverse domenii (Arta, Cultura, Muzica, Teatru, Film, Tehnologie etc)

  2. avatar

    Cred ca am reusit sa integram foarte bine conceptul de CSR si Crowdfunding pe kazuu.ro, in fond in spatele feacrei companii, brand sau organizatie sta un fondator sau un grup de oamnei creativi care au spus povestea lor in mod original si simplu. Consideram ca o platforma de crowdfunding trebuie sa includa perspective cit mai comprehensive si s aalature nu doar partea de finanantare cit si partea de comunicare, colaborare si prezentare. Practic este unul dintre avatarurile technologiei si a usurintei in a comunica.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.