Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Padurii in 29 Mai 2011 in Parcul Tineretului Bucuresti

0

ViitorPlus – Asociatia pentru dezvoltare durabila si Asociatia Bucharest Running Club impreuna cu partenerii nostri te invita in 29 Mai in parcul Tineretului sa alergi pentru sanatatea ta si pentru Copaci la evenimentul „Crosul Padurii”.

Obiectivul principal al Crosului Pădurii este de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei cu privire la problemele pădurilor din România şi strângerea de fonduri pentru împădurirea terenurilor agricole degradate prin „Adoptă un copac!” – un proiect ViitorPlus.

Înscrieri online la www.viitorplus.ro/crosulpadurii si la adresa de  e-mail: crosulpadurii@viitorplus.ro.

Pe lângă cursele de alergări, vor fi organizate şi o serie de activităţi destinate copiilor, pentru a sărbători alături de ei apropierea zilei de 1 Iunie. Aceştia vor picta pe sacoşe ecologice, Profesorii Trăsniţi de la Fun Science vor desfăşura în mijlocul copiilor workshop-ul  “Dezvoltarea durabilă”. Vizoo si prietenii săi vor face picturi pe faţă şi vor impleti  baloane tinerilor alergători. LumeBună va fi prezentă să ne amintească motivele pentru care iubim România iar împreună cu Multumesc.net vom împodobi copăcelul Mulţumirilor.
Sarbatorim Ziua Mediului in natura, cu grija penru natura si viitorul ei.

Va asteptam sa alergati cu noi la Crosul Padurii, sa sustineti alergatorii, sa veniti cu cei mici sau sa faceti donatii pentru „Adopta un Copac”.

Cu fiecare pas al tau noi crestem Paduri!!!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.