Creativity Blueprints / workshopuri de publicitate

0

Creativity Blueprints, workshopuri de publicitate, 15-26 martie Bucuresti.
In perioada 15 martie -26 martie 2010, in Bucuresti la Orange Concept Store (Calea Victoriei nr. 41) se intampla ”Creativity Blueprints”, o serie de workshopuri destinate studenţilor amatori de publicitate.

Ştiţi cum se zice: “ce e val ca valul trece”, însă nu e chiar aşa. Dovada? Pentru al doilea an consecutiv, ADVICE Students transformă luna martie în sezon de surfing creativ odată cu “declanşarea” Creativity Blueprints, o serie de workshopuri destinate studenţilor amatori de publicitate.

În perioada 15-26 martie, la Orange Concept Store, Calea Victoriei nr. 41, încercăm din nou marea advertisingului cu degetul şi ne propunem să realizăm o trecere în revistă a momentelor marcante din această industrie. Începând cu etapa vintage, ajungând la pop art, mai apoi la digital şi în final la capitolul branding, fiecare workshop va fi susţinut de specialişti din branşă şi va îmbina conceptele teoretice cu aplicaţiile practice.

Aşa că fă-ţi încălzirea, adună-ţi ideile, completează formularul de recrutare şi pregăteşte-te de un plonjon publicitar marca ADVICE Students!

Atentie! Termenul limita este 10 martie 2010!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează