Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii din CONCORDIA au primit cadou 10.500 de euro

0

Copiii din CONCORDIA au primit cadou 10.500 de euro la a treia ediţie a evenimentului „Dăruieşte o nouă viaţă“

 

concordia 2013 

La cea de-a treia ediţie a evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, desfăşurată joi, 12 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, Organizatorul Societatea Companiilor Hoteliere Grand a strâns 10.500 de euro în beneficiul copiilor şi tinerilor din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

 

Naistul Nicolae Voiculeţ a cântat împreună cu copiii din CONCORDIA

Copiii și tinerii organizaţiei au cucerit invitaţii cu Muzicalul „Ţara CONCORDIA” – un mod artistic original de a-şi spune poveştile de viaţă. Invitatul special Nicolae Voiculeţ, faimosul interpret la nai de talie internaţională, a cântat alături de corul de copii şi a susţinut un recital din muzica populară româneacă.

„Vă mulţumesc că mi-aţi oferit acestă mare şansă să cânt pentru copii. Profit de ea de fiecare dată“, a fost mesajul virtuozului naist după recital.

În cadrul expoziției cu vânzare, invitații au putut achiziționa produse handmade realizate de copii și tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar și produse de panificație realizate după rețete tradiționale la Brutăria CONCORDIA.

La licitaţia din cadrul evenimentului Dăruieşte o nouă viaţă” colierul Kabbalah al creatoarei de bijuterii conceptuale Thea Haimovitz a fost adjudecat pentru suma de 600 de Euro.

Bijuteriile şi accesoriile de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli şi Valentino au fost adjudecate la suma totală de 1300 de euro, iar moderatoarea evenimentului, Andreea Esca a câştigat la licitaţie voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons, pentru care a oferit 175 de euro.

Tabloul în ulei, pictat de Simona Pătruleasa, a fost adjudecat la suma de 125 de euro, iar ia bucovineană oferită de Anca Rusu le-a adus copiilor din Concordia 350 de euro.

 

La suma totală câştigată la licitaţie s-au adăugat donaţii din partea unor companii şi persoane private.

Toate fondurile obţinute în urma licitaţiei vor fi donate  în beneficiul copiilor şi tinerilor din Organizația Umanitară CONCORDIA.

„Noi toţi cei din organizaţie dorim să spunem, prin spectacolul nostru, „mulţumesc“ tuturor celor care ne-au ajutat în acest an prin donaţii, sponsorizări, voluntariate şi numeroase colaborări. Prin toate aceste acţiuni ne-aţi ajutat şi ne-aţi susţinut. În anul ce vine, sloganul organizaţiei noastre va fi „Împarte pâinea ta“, inspirat de cei care pregătesc zilnic, în brutăria noastră, pâinea pentru cei 500 de copii din organizaţia CONCORDIA – Irina Zaharia, Director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii şi tineri în casele și locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele două ediții precedente ale evenimentului de caritate „Dăruiește o nouă viață“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.

 

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comments are closed.