CONSTANȚA: Bohemian Bazar, un târg altfel + discuție despre creativitate, inovaţie, arta şi redescoperirea valorilor

0

Bohemian Bazar este un târg cu produse realizate manual… altfel. Este spaţiul în care expozanţii devin profesori şi neînvaţă despre produsele lor, subliniind plusul de valoare adus. 

În cadrul sesiunilor de prezentare vom discuta despre creativitate, inovaţie, arta şi redescoperirea valorilor, reciclare, ce reprezintă de fapt un produs handmade, cum îţi poţi urma pasiunea şi deveni un creator de produs realizat manual etc.

De asemenea, aceasta este o ocazie bună pentru a pune bazele unei comunităţi de antreprenoriat în zona creativă şi de a genera o serie de resurse cu scopul de susţinere a iniţiativelor cu impact pozitiv la nivel de societate, în ceea ce priveşte arta, educaţia. Avem nevoie să apreciem mai mult produsele realizate manual şi munca depusă de creatori.

Aşadar, pe 14 şi 15 decembrie între 12.00 şi 20.00 sunteţi invitaţi în cadrul Social Hub Forte Life (zona Dacia, CONSTANȚA) pentru a descoperi shoppingul şi educaţia în acelaşi loc.

Intrarea este liberă!

 

Afis cu parteneri

În cadrul acestui eveniment organizăm şi o colectare de produse pentru a fi distribuite unui orfelinat sau cămin pentru bătrâni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează