Connection #3: Cristian Lascu / 12 Februarie 2014

0

Connection #3: Cristian Lascu / 12 Februarie 2014, 19:00 @ Impact HUB Bucharest

pestera

Al treilea eveniment 12Connections il are ca invitat pe Cristian Lascu, redactor sef al revistei National Geographic Romania si un speolog cunoscut si respectat in toata lumea. 

Photo_Lascu_Cristian_cropped-475x443Vom sta de vorba cu un om insetat de cunoastere si de descoperirea si promovarea minunatiilor naturale. Poate cea mai cunoscuta reusita a lui a fost descoperirea, in 1986, a pesterii Movile din judetul Constanta. Vorbim de un ecosistem care s-a dezvoltat separat fata de ce intalnim oriunde altundeva pe pamant, populat cu 33 de specii endemice.

Detalii si inscrieri pe www.12connections.com

 

Despre 12connection

12 connectionIti pregatim 12 oportunitati de a te intalni cu oameni exceptionali, pe care merita sa ii cunosti si sa le asculti povestile. Ocazia sa ii vezi ca oameni in carne si oase nu de pe sticla sau din icoane:).

Din oferta foarte generoasa a Internetului si caselor de productie, alegem 12 filme documentare din domeniul invitatilor, filme pe care merita sa le vezi piparate cu conversatii de calitate.

Gazda noastra este The HUB Bucharest. Un cuib pentru tineri antreprenori si freelanceri care vor ca munca lor sa insemne ceva mai mult decat doar bani.

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.