Pentru că România înseamnă mai mult decât ce vedem la știri!

0

Pentru că sunt foarte mulți oameni frumoși în România și pentru că România înseamnă mai mult decât ce vedem la știri sau citim în ziare, Funvertising demarează  proiectul Conferința Anului Viitor care se desfășoară pe o perioadă de două zile (6-7 noiembrie 2013), dar se dezvoltă pe parcursul unui an întreg.

logo Conferinta anului viitor-01Conferința Anului Viitor este un proiect la care 40 de personalități din diverse domenii precum sport, cultură, antreprenoriat, știință și multe altele își vor exprima părerea despre cum va arăta România anul viitor.

Fiecare din cei 40 de invitați va avea la dispoziție 15 minute pentru a-și argumenta părerea, iar la sfârșitul celor 2 zile de conferință, pe baza voturilor spectatorilor cel mai frumos/bine argumentat discurs va fi premiat.

În plus, pe tot parcursul anului viitor se va urmări ce se întâmplă cu “prezicerile” invitaților.

“Dacă viitorul tău are legătură cu România și dacă ești interesat de ce s-ar putea întâmpla anul viitor cu tine, cu locul tău de muncă, cu teatrul la care îți place să mergi sau cu muzeele tale preferate, trebuie să vii la Conferința Anului Viitor. Am creionat un eveniment unic în România, cu o întrebare (grea) și 40 de posibile răspunsuri pe care nu ar trebui să le ratezi.”, a declarat Alex Zamfir, inițiatorul proiectului.

Mai multe informații și noutăți despre Conferinta Anului Viitor găsiți pe pagina www.anulviitor.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează