concurs foto: premiem pozele tale cu *romania in haine de sarbatoare

0

update 3 decembrie: castigatorul concursului nostru foto *romania ta in haine de sarbatoare este Louis Guermond. Premiul 1 este acordat pentru aceasta poza, iar premiul 2 este acordat pentru aceasta poza. multumim!

*concurs foto: de 1 decembrie vrem să publicăm si premiem pozele trimise de tine despre cum arată românia ta în haine de sărbătoare.

**trimite_ne poze cu românia ta în haine de sărbătoare pe adresa de email romaniapozitiva@gmail.com până la data de 30 noiembrie 2010 (update) 1 decembrie 2010 la ora 21:00.

***noi (RomaniaPozitiva & Chromatone) selectăm pozele şi le publicăm pe romaniapozitiva.ro cu numele tău + link către site-ul / blogul tău.

****Chromatone este un atelier de print fotografic de fine art aflat in Bucuresti. Foloseste tehnologii de printare injket si substraturi Harman by Hahnemühle pentru printuri de calitate cu grad ridicat de arhivare.

*****jurizarea va fi facuta de Silviu Voicila-fotograf si manager Chromatone impreuna cu RomaniaPozitiva. rezultatele le anuntam in data de 3 decembrie 2010.

premiul 1 va consta in printarea fotografiei la dimensiuni A3 pe hartie Harman la alegere.

premiul 2 va consta intr-un voucher de reducere de 50% din valoarea unui print A3 sau un A4 gratuit.

PS: dă_ne_şi_numele_tău_şi_link_către_blogul_tău_dacă_ai…

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează