concurs foto: premiem pozele tale cu *romania in haine de sarbatoare

0

update 3 decembrie: castigatorul concursului nostru foto *romania ta in haine de sarbatoare este Louis Guermond. Premiul 1 este acordat pentru aceasta poza, iar premiul 2 este acordat pentru aceasta poza. multumim!

*concurs foto: de 1 decembrie vrem să publicăm si premiem pozele trimise de tine despre cum arată românia ta în haine de sărbătoare.

**trimite_ne poze cu românia ta în haine de sărbătoare pe adresa de email romaniapozitiva@gmail.com până la data de 30 noiembrie 2010 (update) 1 decembrie 2010 la ora 21:00.

***noi (RomaniaPozitiva & Chromatone) selectăm pozele şi le publicăm pe romaniapozitiva.ro cu numele tău + link către site-ul / blogul tău.

****Chromatone este un atelier de print fotografic de fine art aflat in Bucuresti. Foloseste tehnologii de printare injket si substraturi Harman by Hahnemühle pentru printuri de calitate cu grad ridicat de arhivare.

*****jurizarea va fi facuta de Silviu Voicila-fotograf si manager Chromatone impreuna cu RomaniaPozitiva. rezultatele le anuntam in data de 3 decembrie 2010.

premiul 1 va consta in printarea fotografiei la dimensiuni A3 pe hartie Harman la alegere.

premiul 2 va consta intr-un voucher de reducere de 50% din valoarea unui print A3 sau un A4 gratuit.

PS: dă_ne_şi_numele_tău_şi_link_către_blogul_tău_dacă_ai…

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează