Concurs foto cu gunoaie!

0

Am aflat de la lumebuna ca in perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeaza luna gunoaielor. Pentru inceput – concurs de fotografie!

Tema concursului este gunoiul in arealele naturale – adica nu cel pe care sunt sigura ca il observi zi de zi inclusiv in gradina blocului tau sau de care te-ai impiedicat pe cel mai mare bulevard al orasului, ci acela de care nu ai loc de obicei cand vrei sa iesi la iarba verde sau care iti strica frumusete de fotografie cand vrei sa surprinzi linistea lacului.

Care este miza? Concursul va fi jurizat de catre Alex Galmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai buna fotografie, iar Ioana si Alina ii vor face castigatorului un portret unic, din materiale reciclate, ca sa aiba ce arata musafirilor care-i trec pragul.

Nu uita: vezi gunoiul, ii faci poza si o trimiti pe mail la adresa oana.bratila@letsdoitromania.ro specificand locul in care ai surprins mormanul, data aproximativa (luna si anul pe cat posibil) si, desigur, numele tau. Speram sincer sa primim fotografii peste fotografii si sa nu ne ajunga 30 de zile pentru toate. Orisicum, chiar daca fotografia ta nu apare in dreapta sus ca fiind “poza zilei”, ea ramane in concurs pentru marele premiu si va fi supusa atentiei lui Alex Gâlmeanu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează