Concerte, biciclete si fotografie in luna „muncitoreasca” in parcurile din Capitala

0

Sa mai iesim prin parcuri (II)

Dupa gustul fiecaruia, luna mai poate fi sau nu, o luna “muncitoreasca”. Dar indiferent de alegerea facuta, noi va asteptam in parc.

—-

Evenimentele in aer liber incep in forta si luna aceasta, chiar de 1 mai avand loc un Concert de Promenada. Puteti continua petrecerea timpului liber cu o piesa de teatru in parcul Herastrau. Cum suna? Pare o luna promitatoare, nu?

Primul week-end din mai ne da un test de rezistenta la frumos: pe 6 mai, suntem Folk, pe 7 mai ne luam repede aparatele de fotografiat si fugim la Gradina Botanica sa surprindem cele mai interesante instantanee primavaratice, pentru ca seara, sa ne eliberam de energii la un concert electrizant Shakira, in parcul Izvor. Duminica 8 mai continuam pasii de dans alaturi de Nigel Kennedy si Damian Draghici.

A trecut un week-end plin si incepem o saptamana in forta. Luni 9 mai, vom fi pe doua roti la I love Velo si continuam cu Gardina de Vara, la “Bulivard”. Sambata la ora 18:00 fix, ne urcam din nou pe doua roti si pornim spre marea dezmortire printr-un tur de 9 km prin Bucuresti, BikeWalk. Si ne prinde din urma un nou week-end plin de muzica. 15 mai, unul dintre cei mai iubiti artisti reggae vine sa ne incante in parcul Carol, la Arenele Romane; doamnelor si domnilor Gentleman!

—-

Raman pregatite Arenele Romane pentru ca pe 17 mai sa o primeasca pe Inna intr-un concert ce se promote a fi incendiary. Intre 19-22 suntem invitati la Salonul de fotografie la Muzeul Taranului Roman. Week-end-ul il dedicam celor care vor deveni parinti cat si celor care au deja copii si ii asteptam la Baby Expo in parcul Tineretului.

Rasfoim calendarul si ajungem incet, incet catre sfarsitul lunii. Pe 26 mai visam cu Dan Puric iar pe 28 mai Asociatia Secretul Evolutiei ne informeaza printr-o campanie asupra modului de a ne hrani correct copii.

Se preconizeaza o luna mai plina iar noi va recomandam sa dansati frenetic alaturi de Shakira, sa va incalziti genunchii la BikeWalk si sa simtiti vibratiile reggae alaturi de Gentleman!

PS: Multumim Echipa InParc.ro & Irina pentru articol si pentru selectia „verde” de evenimente!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează