Competitie muzicala anti coruptie! FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices

0

COMUNICAT DE PRESA  10 Ianuarie 2011

Impactul coruptiei asupra comunitatilor nu poate fi masurat de rapoarte sau statistici. Pentru a intelege mai bine cum si in ce masura afecteaza vietile oamenilor este necesar sa ascultam ce au de zis.

FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices este o competitie globala destinata artistilor / grupurilor tinere (18 – 35 de ani). FAIR PLAY este un program de constientizare si un efort care urmareste crearea unei retele cu scopul de a conecta artisti si persone active social la nivel global subliniind rolul esential al tinerilor in prevenirea si combaterea coruptiei.

FAIR PLAY este o initiativa a JMI, GYAC si World Bank Institute.

INSCRIERI

  • online pe site-ul official www.anticorruptionmusic.org intre 10 Ianuarie si 20 Martie
  • prin posta la adresa: Fair Play c/o JMI, Rue Baron Horta 13, 1000 Bruxelles, Belgia  descarca formularul (aplicatiile trebuie sa ajunga pana in data de 20 martie 2011)

PREMII

  • 3 artisti / trupe castigatoare (selectate de juriul Fair Play) vor castiga o excursie si un concert in Nairobi, Kenya la a doua editie a Forumului Global Anti Coruptie
  • artistul / trupa cu cele mai multe voturi online castiga o sesiune de studio in valoare de 2000 USD

anticorruptionmusic.org
facebook.com/anticorruptionmusic

PS: Multumim Cristian pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează