Colinda Anului Bun

0

Va fi un an bun!

autor text Razvan Ogircin invitat la rubrica Dreptul la Cuvant

De ce? Simplu: pentru ca am mai invatat cate ceva din vartejul anului acesta. Si a celor trecuti. Am mai pus macar un gram de intelepciune in sirul clipelor noastre. Am mai inteles cate ceva din taina ne-intelesului nostru.  Am mai parcurs 365 de calatorii catre soare. Am impartit cuvinte cu alti calatori de langa noi, am privit in ochii lor, uneori inauntrul nostru, alteori sus, deasupra noastra si am primit cate ceva de acolo. Pentru ca 365 de calatorii au insemnat 365 de lectii. Bune sau rele. Bune.

Va fi un an bun! De ce? Pentru ca n-o sa ne mai lasam atat de mult coplesiti de uriasa, coplesitoarea si aparent-trebuincioasa nauceala a nimicului din fiecare zi. Ratand prea-ades, modesta si smerita atingere a sublimului din fiecare zi. Cel pentru care am venit, de fapt, aici. Cel datorita caruia calatoria are sens.

De ce? Pentru ca e un an in care o sa ne domolim goana. O sa respiram liniste si blandete. Si o sa construim mai mult si mai adanc Rost. Mai multa lumina. Pentru ca o sa alungam mai mult singuratatea celor de langa noi. Sau pentru ca vom topi mai mult, mai des, mai cald, tristetea lor.

De ce? Pentru ca meritam! Pentru ca vom face in asa fel incat sa meritam! Pentru ca acum, de-acum, ne vom promite asta!

Si mai ales pentru ca o sa privim mai mult, o sa zambim mai mult, o sa vorbim mai mult, o sa tacem mai mult, o sa iertam mai mult, o sa iubim mai mult! O sa…..traim mai mult!

Sarbatori Fericite! Va fi un an bun!

sarbatori fericite 1

 foto Florin Ghinda

 

 

razvan ogircinRazvan Ogircin este un vechi si bun prieten al RomaniaPozitiva.Razvan este Managing Partner la compania AIMS Human Capital Timisoara

Daca ti-a placut, atunci citeste si aceste articole scrise de Razvan: 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează