Clasamentul celor mai fericite tari din lume / World Happiness Report 2013

0

Romania se claseaza pe locul 90 dintr-un total de 156 in clasamentul celor mai fericite tari din lume anuntă hotnews.ro

Indicele World Happiness Report este redactat de o divizie a ONU care se ocupa de dezvoltarea sustenabila.

Citiți raportul aiciworld happiness report

La București va avea loc prima Conferință despre Fericire din Estul Europei!

Cu această ocazie îți reamintim că pe 5-6 octombrie, la Universitatea Româno-Americană din București, Asociația Inițiativa pentru Fericire va organiza prima Conferință despre Fericire din Estul Europei. Cu 4 speakeri internaționali și o persoană publică ce urmează a fi anunțată, Conferința dorește să prezinte unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de studiu al fericirii.

Fericirea a devenit un domeniu de studiu încă din anii 80, în prezent fiind o materie predată la universități de renume precum Harvard University, Stanford University sau Pennsylvania University. Știința care studiază fericirea și comportamentele comune ale persoanelor fericite este denumită psihologie pozitivă, iar părintele ei fondator este considerat a fi Martin Seligman.

Printre vorbitori se numără consultanți ai Guvernului Britanic sau ONU

 Mai multe detalii despre conferință aici și aici.

conferinta-comunicat-presa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează