Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cinema în aer liber – Ultima săptămână în Parcul Titan, pe Insula Artelor!

0

După succesul înregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori în Parcul Al. I. Cuza, Caravana Metropolis (www.caravana.metropolisfilm.ro) ajunge la final în această săptămână în sectorul 3, Parcul Titan, pe Insula Artelor. Timp  de 3 săptămâni, publicul are parte de o experienţă de neuitat, aceea a cinemaului în aer liber.

În perioada 18 august – 8 septembrie, în fiecare seară de marţi până duminică, începând cu ora 21:00, Primăria Sectorului 3 în parteneriat cu Asociaţia Culturală Metropolis îi invită pe bucureşteni la proiecţii de film în aer liber.

Filmele proiectate în Parcul Titan, pe Insula Artelor sunt atât producţii internaţionale, cât şi româneşti, premiate la festivaluri internaţionale de film şi împacă toate gusturile, atât pe ale cinefililor, cât și pe ale amatorilor de distracţie și relaxare într-un spațiu deschis.           

Iată, mai jos, programul ultimei săptămâni, 3 – 8 septembrie:

1.      Poziţia copilului – marţi, 3 septembrie, ora 21:00 – cel mai de succes film românesc de anul acesta, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.
2.      În pielea lor – miercuri, 4 septembrie, ora 21,00 – Un thriller captivant, premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago. O poveste a unei familii, a cărei vacanţe este întreruptă cu violenţă de o altă familie, într-o călătorie de dobândire a “vieţii perfecte”.
3.      Amanţii Pasageri – joi, 5 septembrie, ora 21,00 – Cel mai recent film al celebrului regizor Pedro Almodovar este o poveste ce se desfăşoară integral într-un avion. Regizorul însuşi descrie filmul ca o „comedioară foarte uşoară”. Rolurile principale sunt deţinute de Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas şi Raúl Arévalo. Antonio Banderas, Penélope Cruz şi Paz Vega vor avea apariţii de tip cameo în film.
4.      Partea îngerilor – vineri, 6 septembrie ora 21,00 – Premiat la Cannes în 2012 cu Premiul Juriului, nominat la Caesar şi BAFTA, filmul spune povestea unor tineri fără nici un viitor, din suburbiile Glasgow-ului, trăind la limita infracţionalităţii, care se trezesc dintr-o dată într-un anturaj favorabil.
5.      Vânătoarea (The Hunt) – sâmbătă, 7 septembrie, ora 21:00 – Câștigătorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este filmul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.
6.      Noaptea Devoratorilor de Publicitate – un spectacol oferit de Jean Marie Boursicot – duminică, 8 septembrie, ora 21,00. Producător general: Dan Chişu. Durata: 2 ore.

 

Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este liberă.

Detalii găsiţi şi pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/Cinemainaerliber?fref=ts.

afis titan-01

Eveniment organizat de: Primăria Sectorului 3: http://www.sector3primarie.ro/

Powered by Asociatia Culturala Metropolis & Metropolis Film

Sponsori: Lenor, Romtelecom, Walmark, Silva

Parteneri: Profesional RMG, Noumax

—————————————————————————————————————–

Despre Asociația Culturală Metropolis:

Asociaţia Culturală Metropolis, înfiinţată de Daniel Mitulescu, are ca principal scop realizarea de evenimente non-profit de educare a publicului tânăr, precum Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea, și Festivalul internațional de muzică și cultură Balkanik.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.