Cinci seri vesele în București – Atelier de Actorie (4-8 septembrie)

0

Prelungește starea de vacanță cu un Atelier de actorie! Fundația Calea Victoriei te provoacă să începi toamna într-o notă veselă și relaxată, în compania trainerului Simona Năstase și a viitorilor colegi de curs. Întâlnirile încep luni, 4 septembrie, la 19.00, au frecvență zilnică și se încheie vineri, pe 8.

Vei face tehnică vocală, vei învăța să respiri abdominal, lucru foarte important atunci când vrei ca vocea ta să se audă suficient de clar și puternic.

Faci exerciţii de mişcare fizică pentru îmbunătățirea posturii și descoperi modurile în care poți lucra cu corpul tău pentru a te apropia de personajul pe care vrei să-l redai. Împreună cu unul sau mai mulți colegi de curs vei lucra pe un text, o scenetă, așa că vei ajunge să înțelegi de ce orice actor trebuie, înainte de a interpreta un personaj, să-și pună la treabă imaginația și empatia ca să răspundă la o întrebare foarte importantă: „cum aș fi eu în situaţia dată”: cine sunt? unde sunt? în ce situaţie? ce îmi doresc? de ce?.

Ce zici? Ești gata să intri în joc? Atunci trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro ca să anunți că vrei să vii la Atelierul de Actorie. Taxa de participare este de 300 de lei, iar întâlnirile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40, etajul 1.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.