Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chindia Challenge, provocarea din 30 iunie!

0

Duminica, 30 iunie, la Targoviste se va da startul competitiei Chindia Challenge, a cincea din calendarul Riders Club.

Evenimentul are startul in Piata Tricolorului, din centrul orasului Targoviste si intampina participantii cu doua trasee idilice care traverseaza ultimele dealuri subcarpatice, situate imediat inainte de a incepe sa se intinda spre sud vasta Campie Romana.

Competitia de la Targoviste va fi organizata de Silviu Constantinescu, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformei www.ridersclub.ro. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile. Inscrieri Inscrierile sunt deschise pe pagina detaliata a evenimentului. Cei care doresc sa participe pot profita pana luni, 24 iunie, de taxa minima de inscriere, de 60 de lei. Dupa aceasta data, taxa va fi 70 de lei, respectiv 80 de lei pentru inscrierile facute la fata locului, in ziua evenimentului.

In plus, cei care doresc sa vina cu prietenii la concursul Chindia Challenge, in functie de marimea grupului, pot beneficia de urmatoarele discounturi la taxa de inscriere:
 4-7 inscrisi– discount 25%
 8-12 inscrisi– discount 50%

Listele cu cei inscrisi trebuie trimise la adresa ridersclub@mpg.com.ro si vor putea fi completate ulterior. Oferta de inscriere in grup este valabila doar pentru riderii care nu sunt inscrisi deja in cursa. Pretul aplicabil este cel din momentul in care este trimisa lista si este primit OP-ul aferent platii prin transfer bancar. Plata poate fi realizata in contul RO45 RZBR 0000 0600 0870 0386, deschis la Raiffeisen Bank. Trasee Dealurile parcurse nu depasesc 500 m altitudine si sunt perfecte pentru mountain-bike, in plus, ofera si cateva obiective turistice: Manastirea Dealu (traseul scurt), Manastirea Viforata si vechea Biserica Gorgota (traseul lung). Traseele incep din orasul Targoviste, cu 6 km de asfalt care asigura trecerea catre potecile si drumurile padurilor, sau dealurile invelite cu iarba.

“Consider ca traseele de la Targoviste sunt deosebite in primul rand datorita reliefului de aici: dealuri impadurite, cu urcari nu foarte dificile si coborari destul de lungi si uneori foarte tehnice. In al doilea rand, datorita distantei foarte scurte fata de Bucuresti. La numai o ora si 30 de minute, putem gasi un loc ideal pentru ciclisti. Traseul este cunoscut de anul trecut, insa am facut cateva modificari pentru a le fi mai accesibil riderilor amatori, dar si pentru a-i surprinde pe cei care deja il cunosteau foarte bine.” a adaugat Silviu Constantinescu, organizatorul evenimentului Chindia Challenge – Riders Club (30 iunie 2013).

foto traseu Chindia Challenge - 2 (1)

Recunoasterea oficiala a traseelor se va face cu o saptamana inainte de concurs, pe 22 iunie, la orele 11:00, cu plecare din Piata Tricolorului. Pentru fiecare dintre cele doua trasee va fi cate un reprezentant din echipa organizatorului, care va putea raspunde la orice intrebare legata de concurs.

Diferenta de nivel: aprox. 110 m pentru cursa de 24,53 Km si aprox. 220 m pentru cursa de 53,77 Km Punct de plecare: Piata Tricolorului, centrul orasului Targoviste Puncte de alimentare si prim-ajutor: 4 (la start si pe traseu la km: 12, 23, 44) Accesare harta traseu Pachet de concurs Pe langa experienta parcurgerii unui traseu unic, participantii vor beneficia in pachetul de start de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei Grand Papa si briosa.

La final, cu totii vor avea o doza Ursus Cooler, covrigei si briosa. In plus, la punctele de alimentare de la start si de pe traseu vor gasi apa, banane, ciocolata, glucoza si biscuiti. Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii oferite de MPG cu sprijinul sponsorilor si partenerilor Riders Club. Cel mai bine clasati rideri de nivel 1, masculin si feminin, din Targoviste, vor fi premiati de Prolibiris cu cate un voucher de 100 de RON, la achizitionarea de carti. Si concursul de la Targoviste ofera tuturor riderilor participanti sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc la tombola evenimentului. Pentru a intra in posesia premiului, participantii trebuie sa fie prezenti la extragerea din cadrul festivitatii de premiere si sa aiba asupra lor numarul de concurs si un act de identitate. Premiile oferite in cadrul tombolei sunt: 1 cadru GIANT super light din aluminiu AluXX SL in valoare de 3 000 de lei, 1 produs BikeLane Safety Light si 3 pachete tricou + sapca.
_______________________________________________________

chindia challenge

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.