Centrul de Informare Turistica de la Universitate, Bucuresti (poze)

4

Am fost, am văzut, am fotografiat! Minunea va fi realitate în curând! Bucureştiul redescoperă centrul de informare turistică în Centru! Este adevărat – există încă un punct de de informare la Gara de Nord!

Mai jos câteva poze de la faţa locului, 11 ianuarie 2010. Se lucrează încă la acest punct de informare turistică, dar proiectul pare să fie gata de inaugurare în curând!

(Foto Florin Ghindă, 11 ianuarie 2010)


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

 1. avatar

  Da, asa este! Obervam si noi ca este inca in lucru….

  Probabil ca o sa modificam expresia „in curand” cu „in viitor” 🙂

 2. avatar
  Florin Ghinda on

  mda… din pacate.
  cu tot optimismul nostru – da, trebuie sa vedem ca proiectul pare ca bate pasul pe loc…

Comentează