Cel mai mare complex turistic montan romanesc?! UNDE?

1

Cel mai mare complex turistic montan din România, cuprinzând pârtii de schi şi alte facilităţi pentru practicarea sporturilor de iarnă, ar putea fi realizat în Masivul Parâng, la acest proiect colaborând nu mai puţin de cinci judeţe.


„La prima dezbatere pe această temă care a avut loc în staţiunea gorjeană Rânca au fost prezenţi, în primă fază, prefecţii de Vâlcea şi Gorj, la fel ambii preşedinţi ai Consiliilor Judeţene precum şi primarii oraşelor gorjene Novaci şi Baia de Fier şi primarii vâlceni din Voineasa şi Malaia. Aici au fost puse bazele unui proiect de anvergură – Dezvoltarea infrastructurii turistice pe Valea Lotrului – precum şi perspectivele de dezvoltare ale acestui proiect, cu ramificaţii către Valea Jiului, Valea Cibinului şi spre Sebeş -Alba”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt din cadrul Prefecturii Vâlcea, Carmen Constantinescu.

Mai multe informații pe eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

munte-cu-zapada

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.