Cel mai mare complex turistic montan romanesc?! UNDE?

1

Cel mai mare complex turistic montan din România, cuprinzând pârtii de schi şi alte facilităţi pentru practicarea sporturilor de iarnă, ar putea fi realizat în Masivul Parâng, la acest proiect colaborând nu mai puţin de cinci judeţe.


„La prima dezbatere pe această temă care a avut loc în staţiunea gorjeană Rânca au fost prezenţi, în primă fază, prefecţii de Vâlcea şi Gorj, la fel ambii preşedinţi ai Consiliilor Judeţene precum şi primarii oraşelor gorjene Novaci şi Baia de Fier şi primarii vâlceni din Voineasa şi Malaia. Aici au fost puse bazele unui proiect de anvergură – Dezvoltarea infrastructurii turistice pe Valea Lotrului – precum şi perspectivele de dezvoltare ale acestui proiect, cu ramificaţii către Valea Jiului, Valea Cibinului şi spre Sebeş -Alba”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt din cadrul Prefecturii Vâlcea, Carmen Constantinescu.

Mai multe informații pe eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

munte-cu-zapada

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Romania, paradisul schiorilor? (articol din Le Petit Journal) - RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.