Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce iei bun din 2013?

0

Text: Andra Calenic

Mai e un pic şi trece şi anul ăsta. Un an în care te-ai bucurat, ai sărbătorit, ai fost mândru de tine, ai greşit, ai râs, ai plâns, te-ai plimbat şi ai gustat din viaţă în felul tău.

Indiferent de cum ne-a fost 2013, sunt sigură ca fiecare putem găsi cel puţin un eveniment pozitiv, care ne-a umplut inima de bucurie în anul ce stă să plece. Vă propun să ne amintim de el şi să-l păstrăm în suflet pentru 2014, ca un punct încurajator de pornire pentru proiectele şi planurile viitoare.

Aşadar:

  • Care e cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat anul acesta?

  • Ce ai început să faci în 2013 şi îţi doreşti să continui în 2014?

  • Ce nu ai reuşit să duci la bun sfârşit în 2013 şi vrei să mai încerci anul viitor? Care au fost cauzele?

  • Ce planuri ai pentru 2014? Ce îţi doreşti să înveţi? Unde ţi-ar plăcea să ajungi?

puzzle

Nu ştiu câţi dintre noi ne-am îndeplinit obiectivele propuse pentru anul acesta, însă cu siguranţă ne punem speranţele în anul ce vine. Aşa că te invit să citeşti AICI un scurt material despre elementul pe care e bine să-l iei în considerare când îţi stabileşti obiectivele. Eu zic că o să te pună un pic pe gânduri.

Ca o mică recomandare de final de an: dacă îţi propui ceva obiective pentru anul viitor, începe ACUM să faci ceva în sensul ăsta şi nu aştepta luna ianuarie. Un singur pas, doar atât.

Să ai un an aşa cum ţi-l doreşti, cu energie pentru a face lucruri bune şi putere de a trece peste obstacole, cu momente de linişte şi experienţe speciale pentru sufletul tău!

Foto: keenforgreen.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.