Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce este www.PotsiEu.ro?

0
Ce este PotȘiEu?
 
Este un instrument prin care fiecare dintre noi devenim agenți ai schimbării, susținând în mod direct inițiativele cu impact social durabil din țara noastră. Am inițiat acest proiect pentru a ajuta în mod eficient antreprenoriatul social care încearcă să se dezvolte în România. PotȘiEu unește în jurul său cauzele sociale durabile, transformându-le din vis în realitate prin finanțarea acelui capital inițial necesar demarării unei afaceri sociale.
 
Ce se va întâmpla la acest eveniment?
 
Va avea loc miercuri, 19 iunie, la ora 19.00, la The HUB Bucharest  Va fi organizat sub forma unei gale spectacol de fundraising, în cadrul căreia inițiatorii primelor proiecte publicate pe platformă vor organiza momente artistice și creative, iar participanții se vor delecta cu un pahar de vin și vor învața cât este de ușor să susții un proiect în care crezi. Practic, prietenos și dinamic.
 
Cum te poți implica?
  • Să te gândești la misiunea PotSiEu și dacă ești inspirat de ea să devii un ambasador al acestui eveniment și al platformei.
  • Să ne onorezi cu prezența ta la eveniment și să cunoști primele proiecte cărora le putem da viață împreună.
  • Sa inviți la acest eveniment toți prietenii tăi cărora le pasă de lumea în care trăiesc și care vor să contribuie laschimbarea în bine a acesteia.
  • Să ne dai sugestii de acțiuni și recomandări de oameni despre care știi că ar rezona cu noi și consideri că ar putea ajuta proiectul în vreun fel.
Și, ultimul lucru, confirmă-ne că vii la lansare, până în data de 17 iunie, printr-un e-mail la echipa@potsieu.ro sau la telefonul 0733 243 667.

 poster_potsieu2_02

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.