Ce este www.PotsiEu.ro?

0
Ce este PotȘiEu?
 
Este un instrument prin care fiecare dintre noi devenim agenți ai schimbării, susținând în mod direct inițiativele cu impact social durabil din țara noastră. Am inițiat acest proiect pentru a ajuta în mod eficient antreprenoriatul social care încearcă să se dezvolte în România. PotȘiEu unește în jurul său cauzele sociale durabile, transformându-le din vis în realitate prin finanțarea acelui capital inițial necesar demarării unei afaceri sociale.
 
Ce se va întâmpla la acest eveniment?
 
Va avea loc miercuri, 19 iunie, la ora 19.00, la The HUB Bucharest  Va fi organizat sub forma unei gale spectacol de fundraising, în cadrul căreia inițiatorii primelor proiecte publicate pe platformă vor organiza momente artistice și creative, iar participanții se vor delecta cu un pahar de vin și vor învața cât este de ușor să susții un proiect în care crezi. Practic, prietenos și dinamic.
 
Cum te poți implica?
  • Să te gândești la misiunea PotSiEu și dacă ești inspirat de ea să devii un ambasador al acestui eveniment și al platformei.
  • Să ne onorezi cu prezența ta la eveniment și să cunoști primele proiecte cărora le putem da viață împreună.
  • Sa inviți la acest eveniment toți prietenii tăi cărora le pasă de lumea în care trăiesc și care vor să contribuie laschimbarea în bine a acesteia.
  • Să ne dai sugestii de acțiuni și recomandări de oameni despre care știi că ar rezona cu noi și consideri că ar putea ajuta proiectul în vreun fel.
Și, ultimul lucru, confirmă-ne că vii la lansare, până în data de 17 iunie, printr-un e-mail la echipa@potsieu.ro sau la telefonul 0733 243 667.

 poster_potsieu2_02

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează