Ce este Self Publising? Vezi VIDEO!

0

Self Publishing sustine scriitorii romani independenti, punandu-le la dispozitie toate instrumentele necesare lansarii unei carti.

self publisingDevenind editor al propriei sale lucrari, autorul are libertatea sa decida ce, cand, in ce cantitate si la ce pret isi publica opera, care sunt caracteristicile tehnice ale acesteia (format, coperta, finisaje), care este aria de distributie (nationala sau internationala) si prin ce modalitati va promova produsul final.

Pe tot parcursul acestui proces, autorul beneficiaza de consultanta din partea specialistilor nostri.

Prin intermediul Self Publishing, autorul este unicul proprietar al cartilor si al drepturilor de autor, fara interventia unor terte parti.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează