Ce au in comun European Royal Orchestra si filmele Superman, Piratii din Caraibe, Gladiatorul sau Star Wars?

1

 Hollywood Music Stars Romania Festival 

Emotia de toamna a inceput sa isi faca simtita prezenta , o data cu acest lucru va readucem la cunostinta caci Asociatia Culturala Mall4Art, pregateste pasionatilor de film, muzica si teatru un proiect extraordinar Hollywood Music Stars Romania Festival ce se afla la cea de-a treia editie.

Final Afis11

Pe data de 01 noiembrie acest eveniment va prinde viata cu ajutorul instrumentelor clasice  conduse de talentul deosebit al muzicienilor din cadrul orchestrei European Royal Orchestra ce vor fi atent indrumati de catre dirijorul Cristian Lupes, interpretand cele mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului cum ar fi Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe,  Titanic,  Gladiatorul ,  Chaplin – „This is my  Song”,  Fantoma de la Opera, Eyes Wide Shut,  Star Wars.

Acest  eveniment va fi intregit de proiecti video pe ecran ce vor creea o atmosfera senzationala in sala de spectacol. Se anunta si un invitat surpriza ce se va alatura acestui eveniment magnific.

Va asteptam cu mare drag la Cinematograful Patria pe data de 01 noiembrie orele 20:00, biletele se pot achizitiona din reteaua bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Germanos, in reteaua myticket, magazinele Diverta, casa de bilete Sala Palatului, reteaua Vreaubilet, magazinele EuroGSM, casa de bilete din Unirea Shopping Center etaj 2 si online pe TicketStore.ro, Myticket.ro, Vreaubilet.ro, Bilete.ro si casa de bilete a Cinematografului Patria.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.