Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce au in comun European Royal Orchestra si filmele Superman, Piratii din Caraibe, Gladiatorul sau Star Wars?

1

 Hollywood Music Stars Romania Festival 

Emotia de toamna a inceput sa isi faca simtita prezenta , o data cu acest lucru va readucem la cunostinta caci Asociatia Culturala Mall4Art, pregateste pasionatilor de film, muzica si teatru un proiect extraordinar Hollywood Music Stars Romania Festival ce se afla la cea de-a treia editie.

Final Afis11

Pe data de 01 noiembrie acest eveniment va prinde viata cu ajutorul instrumentelor clasice  conduse de talentul deosebit al muzicienilor din cadrul orchestrei European Royal Orchestra ce vor fi atent indrumati de catre dirijorul Cristian Lupes, interpretand cele mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului cum ar fi Superman, Dirty Dancing, Spiderman, Piratii din Caraibe,  Titanic,  Gladiatorul ,  Chaplin – „This is my  Song”,  Fantoma de la Opera, Eyes Wide Shut,  Star Wars.

Acest  eveniment va fi intregit de proiecti video pe ecran ce vor creea o atmosfera senzationala in sala de spectacol. Se anunta si un invitat surpriza ce se va alatura acestui eveniment magnific.

Va asteptam cu mare drag la Cinematograful Patria pe data de 01 noiembrie orele 20:00, biletele se pot achizitiona din reteaua bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Germanos, in reteaua myticket, magazinele Diverta, casa de bilete Sala Palatului, reteaua Vreaubilet, magazinele EuroGSM, casa de bilete din Unirea Shopping Center etaj 2 si online pe TicketStore.ro, Myticket.ro, Vreaubilet.ro, Bilete.ro si casa de bilete a Cinematografului Patria.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Ce au in comun European Royal Orchestra si filmele Superman …

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.