Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Căutăm talentul în forma pură! Oferim recompensă 1500 de euro și o tabletă!

0

 

În 2011 ți-am dat fotografie pe pâine. Și pentru că știm că fotografia este viața ta, în 2012 am decis să mergem mai departe de atât și să-ți premiem talentul, așa cum se cuvine.

Photo Romania Festival lansează Concursul Anului pentru fotografii din întreaga țară. La concurs pot participa toți iubitorii de fotografie cu vârsta minimă de 18 ani – amatori, fotografi în formare sau profesioniști – care completează formularul de concurs, uploadeză pe site-ul festivalului o fotografie cu tema „Photography is life” și achită o taxă de înscriere în valoare de 10 euro.

Concursul va avea două premii – unul acordat de un juriu de specialitate și celălalt acordat de public.

Premiul cel mare constă într-un voucher de cupărături la un magazin cu aparatură foto-video. Valoarea premiului este de 1.500 de euro.

Juriul concursului este format din 3 profesioniști ai fotografiei: Giuseppe Parisi (laureat al premiului Sony World Photography, fotograf de renume european pentru lucrările sale din domeniul fotografiei gastronomice și picturii fotografice), Voicu Boian (editor, traducator și fotograf freelancer, cu lucrări publicate în National Geographic România, Esquire România și LensWork, US; editor asociat al Revistei Punctum și inițiatorul proiectului Diafragma 9) și Sebastian Vaida (coordonator al revistei Camera Obscura, co-organizator al festivalului Photo România, membru fondator al asociației de fotografie Photo România, inițiator al proiectului Acoperişul României).

Premiul Publicului răsplătește fotografia câștigătoare cu o tabletă performantă. Premiul se va acorda pe baza voturilor primite de fotografie, pe site-ul festivalului.

Pentru regulamentul de concurs și detalii privind organizarea acestuia, accesează www.photoromaniafestival.ro/concurs/

31 mai 2012 este data limită de înscriere în concurs!

Toate taxele ce revin celor două premii sunt suportate în totalitate de către organizatori!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.