Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cate facultati din lume poti sa vizitezi intr-o singura zi?

0

Cum ar fi ca intr-o singura zi sa treci pe la universitati renumite din Elvetia, Cehia, Belgia, sa explorezi tinutul boem francez, sa traversezi Canalul Manecii pana-n Marea Britanie, sa treci prin tinutul spaniol, traversand Oceanul Atlantic catre SUA si Canada si apoi in partea opusa a globului, in Thailanda? Ai avea nevoie de o masina a timpului sau de un sponsor foarte potent financiar si mai multe zile la dispozitie. Sau de 5 lei, pretul biletului pentru o vizita la RIUF, cunoscut si ca Romanian International University Fair, organizat de Grupul EDUCATIVA pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj.

RIUF a ajuns la a IXa editie in al saselea an de organizare si a cunoscut cresteri succesive de vizitatori si expozanti de la an la an, ajungand in prezent sa fie cel mai mare targ de universitati din Europa de Est, avand si cea mai vasta acoperire geografica.

In cadrul targului, vizitatorii vor avea sansa sa discute cu reprezentantii universitatilor colaboratoare EDMUNDO, printre care se numara: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmö University, Tilburg University si multe altele. Expozantii vor veni sa prezinte atat programele lor de licenta, cat si cele de masterat si de MBA, oferindu-se astfel o gama larga tuturor tinerilor interesati in studii in afara tarii.

Reprezentantii facultatilor din strainatate vor oferi raspunsuri personalizate persoanelor care vor veni pregatite sa le adreseze intrebari specifice programului de care sunt interesati. De asemenea, cei prezenti vor beneficia si de informatii despre posibilitatile de finantare, bursele disponibile si vor avea acces la seminarii si prezentari ale universitatilor participante si ale partenerilor targului, la care se pot inscrie pe site-ul www.riuf.ro cu doua saptamani inainte de eveniment.

Mai multe detalii, precum și lista universitatilor participante vor fi gasite pe site-ul evenimentului www.riuf.ro cu 2 saptamani inainte de eveniment. Tot acolo, institutiile interesate pot afla toate condițiile necesare participarii la RIUF, vizitatorii gasesc mai multe informații despre participanti și despre toate oportunitatile oferite de eveniment, iar jurnalistii au acces la resurse documentare despre cel mai mare targ de evenimente din Europa de Est.

Partenerii media ai RIUF sunt: 9 AM, Best Resource, Bucharest-guide.ro, Calendarevenimente.ro,  Cariere, Decat o revista, Ejobs, Evenimente Studentesti, Ghimpele Ploiestean, Goingout.ro, Grupul de presa Semnal , Hipo, IqAds, Jurnal de Bucuresti, Lumebuna.ro, Metropotam, Observatorul Cultural, Oglinda Literara, Onlinestudent.ro, Portal HR, Port.ro, Raluk.ro, Republicanul, Romania Libera, Romania Pozitiva, Saptamana Giurgiuveana, Sapte Seri, Studentie.ro, Vinsieu.ro, Wall-Street, Youmago, Ziare.com.

Parteneri institutionali si educationali: Ambition, AIESEC, British Council, Campus France, DAAD, Fundatia Dinu Patriciu, GRASP, LSRS, RATB, VIP, Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


 

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.