Career Leader, oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională pentru tineri

0

 Mijlocul lunii mai stă sub semnul oportunităţilor de carieră şi dezvoltare profesională pentru tineri. Pentru prima ediţie Career Leader, proiect marca Akcees, au fost pregătite sesiuni de training oferite de specialişti în domeniu, workshop-uri interactive, stagii de practică şi multe alte surprize.

 

Career Leader oferă tinerilor şansa de a lucra alături de specialişti şi de a acumula experienţă de calitate. Fiecare zi de eveniment deschide perspective profesionale într-un domeniu diferit. Participanţii vor afla despre oportunităţile de carieră existente, vor participa la un training de specialitate şi vor rezolva un studiu de caz, având şansa ca la final să se numere printre câştigătorii stagiilor de practică şi premiilor oferite de către companii.

Dezvoltare profesională în IT. Ziua de marţi, 15 mai, este dedicată tehnologiei informaţiei. Participanţii la eveniment vor avea ocazia să înţeleagă ce presupune o carieră în domeniul IT şi vor avea şansa de a lucra timp de o zi alături de profesionişti şi specialişti din compania Microsoft! La finalul zilei, cei mai buni participanţi au şansa de a primi stagii de practică şi premii din partea companiei.

Consultant pentru o zi! Miercuri, 16 mai, tinerii interesaţi de o carieră în domeniul managementului strategic şi al consultanţei vor participa la o sesiune de training susţinută de reprezentanţi ai Controller Institut, lider de piaţă în Austria ca furnizor de programe de training în administrarea afacerilor şi dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor manageriale. Ulterior, aceştia vor fi consultanţi pentru o zi sub îndrumarea atentă a reprezentanţilor Contrast Management Consulting.

Participă la eveniment. Dacă eşti un tânăr motivat şi bine pregătit care îşi doreşte să acumuleze experienţă profesională de calitate în cadrul unor companii de renume, poţi fi unul dintre participanţii la eveniment. Aplicaţia se realizează online prin trimiterea CV-ului la adresa CL@akcees.com, menţionând în subiect domeniul dorit (IT/consultanţă) şi numele candidatului. Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din specialişti în resurse umane. Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului akcees.ro/career în data de 15 mai.

Un eveniment recomandat de IQAds Kadett şi studenţie.ro.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Microsoft şi Romanian American Foundation şi al partenerului logistic Ana Pan Decebal.

Mediatizarea proiectului este asigurată de The Money Channel, Business Woman, Money Express, The Investor, România Liberă, Realitatea.net, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilorla Drept(ELSA) , Asociaţia Studenţilorla Construcţiidin Bucureşti (ASCB), Inspire Business.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.