Caravana Docuart face următoarea oprire sâmbătă, în data de 8 martie, la Sibiu.

0

Sărbătorim 8 martie cu documentare. Unde? La Sibiu!

Caravana Docuart face următoarea oprire sâmbătă, în data de 8 martie, la Sibiu. Sunteți așteptați toți iubitori ai cinematografiei și ai documentarelor în special, indiferent de vârstă sau alte criterii mărunte, la Cinema Astra din P-ța Mică nr. 11. 

A3-caravana-sibiu
Se vor proiecta documentare curajoase care merită pe deplin văzute, apreciate mai peste tot, și vor avea loc sesiuni de întrebări și răspunsuri cu oameni frumoși și haioși din culisele filmului, oameni dornici să își împărtășească experiența și crezurile cinematografice.
Intrarea este liberă. Weekend-ul acesta e musai să faceți ceva nou și chiar la fel de relaxant, fără scuze!

Programul proiecțiilor:

14:20 „În umbra castelului”, regia lui Csibi Laszlo, câștigător al premiului pentru cel mai bun film documentar studenţesc la București Docuart Fest. / 23 min.
„Carpe Noctem”, regia Constantin Radu Vasile, câștigator al premiului pentru cea mai bună regie, secţiunea documentar studenţesc la la București Docuart Fest. / 14 min.
„Dupa FEL si CHIP” regia Paula Oneţ, câștigătoare a premiului pentru cea mai bună imagine, secţiunea documentar studenţesc. / 22 min.
16:00 „Stremţ 89”, regia Anda Puşcaş si Dragoş Dulea, câștigator al trofeului Docuart Fest.
Proiecţia va fi urmată de o sesiune de întrebări la care vor răspunde cei doi realizatori.  /  13 min.
17:15 „Exploratorul”, regia Titus Muntean și Xantus Gabor. Filmul urmărește firul vieţii lui Emil Racoviţă,
fondator al unei noi știinţe, biospeologia și al primului Institut de speologie din lume de la Cluj. Producţie cu rol de document. /  70 min.
19:00 „aici adică… acolo”, prezentat în cadrul București Docuart Fest în afara programului compe-tiţional, în regia Laurei Căpăţână Juller.
Un film despre o problemă globală vazută la microscop. Proiecţia documentarului va fi urmată de o sesiune interactivă de întrebări cu publicul, la care va participa regizorul documentarului, Laura Căpăţână Juller.  /  75 min

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează