Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana Docuart face următoarea oprire sâmbătă, în data de 8 martie, la Sibiu.

0

Sărbătorim 8 martie cu documentare. Unde? La Sibiu!

Caravana Docuart face următoarea oprire sâmbătă, în data de 8 martie, la Sibiu. Sunteți așteptați toți iubitori ai cinematografiei și ai documentarelor în special, indiferent de vârstă sau alte criterii mărunte, la Cinema Astra din P-ța Mică nr. 11. 

A3-caravana-sibiu
Se vor proiecta documentare curajoase care merită pe deplin văzute, apreciate mai peste tot, și vor avea loc sesiuni de întrebări și răspunsuri cu oameni frumoși și haioși din culisele filmului, oameni dornici să își împărtășească experiența și crezurile cinematografice.
Intrarea este liberă. Weekend-ul acesta e musai să faceți ceva nou și chiar la fel de relaxant, fără scuze!

Programul proiecțiilor:

14:20 „În umbra castelului”, regia lui Csibi Laszlo, câștigător al premiului pentru cel mai bun film documentar studenţesc la București Docuart Fest. / 23 min.
„Carpe Noctem”, regia Constantin Radu Vasile, câștigator al premiului pentru cea mai bună regie, secţiunea documentar studenţesc la la București Docuart Fest. / 14 min.
„Dupa FEL si CHIP” regia Paula Oneţ, câștigătoare a premiului pentru cea mai bună imagine, secţiunea documentar studenţesc. / 22 min.
16:00 „Stremţ 89”, regia Anda Puşcaş si Dragoş Dulea, câștigator al trofeului Docuart Fest.
Proiecţia va fi urmată de o sesiune de întrebări la care vor răspunde cei doi realizatori.  /  13 min.
17:15 „Exploratorul”, regia Titus Muntean și Xantus Gabor. Filmul urmărește firul vieţii lui Emil Racoviţă,
fondator al unei noi știinţe, biospeologia și al primului Institut de speologie din lume de la Cluj. Producţie cu rol de document. /  70 min.
19:00 „aici adică… acolo”, prezentat în cadrul București Docuart Fest în afara programului compe-tiţional, în regia Laurei Căpăţână Juller.
Un film despre o problemă globală vazută la microscop. Proiecţia documentarului va fi urmată de o sesiune interactivă de întrebări cu publicul, la care va participa regizorul documentarului, Laura Căpăţână Juller.  /  75 min

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.