Capitala Bucuriei, Kiseleff 27 noiembrie – 24 decembrie ’09

0

Concerte, dansuri, karaoke, patinaj, concursuri in Capitala Bucuriei, parcul Kiseleff din Bucuresti in perioada 27 noiembrie – 24 decembrie ’09

capitala-bucurieiFascinaţia şi buna dispoziţie domnesc acum într-un loc neaşteptat şi unic în peisajul bucureştean. Între 27 noiembrie şi 24 decembrie, vino în PARCUL KISELEFF din Bucureşti ca să uiţi de griji şi să te bucuri ca în copilărie! Eşti invitat într-o lume de poveste cum nu ai mai văzut niciodată. Învăluit în culori şi arome minunate, aerul de aici este deja umplut cu râs şi voioşie. Ţi-am pregătit 4 săptămâni de sărbătoare continuă. 4 săptămâni pline de viaţă, distracţie şi veselie cât cuprinde, pentru toata lumea! Activităţile din fiecare zi te vor pune în mişcare, te vor însufleţi şi te vor inspira.

Aici poţi alege să-ţi petreci timpul la Târgurile de Cadouri, Antichităţi şi produse culinare, pe patinoarul special amenajat, ascultând muzică bună sau participând la concursurile cu premii. Dacă vrei să te bucuri din toata inima, atunci mută-te de tot în CAPITALA BUCURIEI!

Mai multe informaţii pe capitalabucuriei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează