Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

C.H.A.N.G.E Împreună colorăm schimbarea! Traininguri pentru copiii şi adolescenţii din medii defavorizate!

0

AIESEC Bucureşti, parte a celei mai mari organizaţii globale condusă de studenţi, anunţã deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultură, umanitate şi artă pentru evoluţia noii generaţii. C.H.A.N.G.E se desfăşoară între 13 februarie şi 20 martie 2012 şi îşi propune să susţină progresul copiilor şi adolescenţilor din medii defavorizate prin training-uri şi workshop-uri oferite de trei traineri internaţionali din Indonezia şi Brazilia.

Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate şansa de a beneficia de educaţie non-formala, total diferită de educaţia clasică primită în şcoli, prin care au posibilitatea să-şi descopere cele mai ascunse talente şi abilităţi. De asemenea, proiectul doreşte să-i aducă pe cei 120 de participanţi la un nivel de bază al limbii engleze şi să-i înveţe să comunice şi să se exprime mult mai eficient.

C.H.A.N.G.E. îşi va atinge scopurile atât prin accesul la multiculturalism şi experienţa internaţională, oferite de cei trei traineri, cât şi cu ajutorul educaţiei alternative, prin artă şi joc.

Cei care doresc să contribuie la această schimbare pot face donaţii în contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC Bucureşti: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu menţiunea „Donaţie proiect CHANGE”.

 Mai multe detalii pe:  www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e

 

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.