C.H.A.N.G.E Împreună colorăm schimbarea! Traininguri pentru copiii şi adolescenţii din medii defavorizate!

0

AIESEC Bucureşti, parte a celei mai mari organizaţii globale condusă de studenţi, anunţã deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultură, umanitate şi artă pentru evoluţia noii generaţii. C.H.A.N.G.E se desfăşoară între 13 februarie şi 20 martie 2012 şi îşi propune să susţină progresul copiilor şi adolescenţilor din medii defavorizate prin training-uri şi workshop-uri oferite de trei traineri internaţionali din Indonezia şi Brazilia.

Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate şansa de a beneficia de educaţie non-formala, total diferită de educaţia clasică primită în şcoli, prin care au posibilitatea să-şi descopere cele mai ascunse talente şi abilităţi. De asemenea, proiectul doreşte să-i aducă pe cei 120 de participanţi la un nivel de bază al limbii engleze şi să-i înveţe să comunice şi să se exprime mult mai eficient.

C.H.A.N.G.E. îşi va atinge scopurile atât prin accesul la multiculturalism şi experienţa internaţională, oferite de cei trei traineri, cât şi cu ajutorul educaţiei alternative, prin artă şi joc.

Cei care doresc să contribuie la această schimbare pot face donaţii în contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC Bucureşti: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu menţiunea „Donaţie proiect CHANGE”.

 Mai multe detalii pe:  www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e

 

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează