Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business pe bicicleta / Bucuresti, 29 Aprilie 2010

4

Proiectul „Business pe bicicleta” lansat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti este menit sa promoveze mersul pe bicicleta, prin crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri care impartasesc o pasiune pentru aceasta frumoasa inventie.

Scopurile proiectului includ:
– cresterea popularitatii acestui mijloc de transport ca modalitate de deplasare la birou
– identificarea in cadrul acestei comunitati a unor modalitati pentru sustinerea imbunatatirii infrastructurii care sa permita folosirea regulata a bicicletei in conditii de siguranta.

Proiectul va demara cu o demonstratie pe biciclete la care am invitat sa participe oameni de afaceri, antreprenori si manageri, femei si barbati, imbracati in tinuta business.

Unde?
Punctul de intalnire este Piata Victoriei in fata Muzeului de Geologie. Pentru cei care nu au bicicleta sau le este incomod sa vina cu ea la punctul de plecare partenerii nostri de la Green Revolution pun la dispozitie gratuit biciclete. Evenimentul va incepe cu o discutie cu presa si o sesiune de networking intre participanti. Traseul se va incheia cu micul dejun la terasa Promenade din Parcul Herastrau.

Cand?
29 Aprilie 2010, intre orele 08.30 – 10.30 AM. Vezi harta

INSCRIE-TE LA EVENIMENT!

www.businesspebicicleta.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention Business pe bicicleta / Bucuresti, 29 Aprilie 2010 | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar

  Bravo pentru initiativa. Am organizat si eu un eveniment pe biciclete legat de Conferinta de la Copenhaga, iar scopul meu secundar, pe langa promovarea mesajelor catre Copenhaga, era acelasi ca si al vostru, sa promovez mersul pe bicicleta in mediul de afaceri si catre serviciu. Din pacate, fiind in ajunul alegerilor, media nu a avut ochi pentru noi, si mesajul nu a fost auzit. Sper sa fie auzit de data asta. Voi veni si eu sa va sustin, evident! Felicitari!

 3. avatar
  Florin Ghinda on

  Multumim pentru mesaj!
  Organizatorii sunt JCI – dar o sa le transmitem felicitarile! 🙂

 4. Pingback: Vrei sa ajungi mai repede la birou? | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.