Business pe bicicleta / Bucuresti, 29 Aprilie 2010

4

Proiectul „Business pe bicicleta” lansat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti este menit sa promoveze mersul pe bicicleta, prin crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri care impartasesc o pasiune pentru aceasta frumoasa inventie.

Scopurile proiectului includ:
– cresterea popularitatii acestui mijloc de transport ca modalitate de deplasare la birou
– identificarea in cadrul acestei comunitati a unor modalitati pentru sustinerea imbunatatirii infrastructurii care sa permita folosirea regulata a bicicletei in conditii de siguranta.

Proiectul va demara cu o demonstratie pe biciclete la care am invitat sa participe oameni de afaceri, antreprenori si manageri, femei si barbati, imbracati in tinuta business.

Unde?
Punctul de intalnire este Piata Victoriei in fata Muzeului de Geologie. Pentru cei care nu au bicicleta sau le este incomod sa vina cu ea la punctul de plecare partenerii nostri de la Green Revolution pun la dispozitie gratuit biciclete. Evenimentul va incepe cu o discutie cu presa si o sesiune de networking intre participanti. Traseul se va incheia cu micul dejun la terasa Promenade din Parcul Herastrau.

Cand?
29 Aprilie 2010, intre orele 08.30 – 10.30 AM. Vezi harta

INSCRIE-TE LA EVENIMENT!

www.businesspebicicleta.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention Business pe bicicleta / Bucuresti, 29 Aprilie 2010 | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar

  Bravo pentru initiativa. Am organizat si eu un eveniment pe biciclete legat de Conferinta de la Copenhaga, iar scopul meu secundar, pe langa promovarea mesajelor catre Copenhaga, era acelasi ca si al vostru, sa promovez mersul pe bicicleta in mediul de afaceri si catre serviciu. Din pacate, fiind in ajunul alegerilor, media nu a avut ochi pentru noi, si mesajul nu a fost auzit. Sper sa fie auzit de data asta. Voi veni si eu sa va sustin, evident! Felicitari!

 3. avatar
  Florin Ghinda on

  Multumim pentru mesaj!
  Organizatorii sunt JCI – dar o sa le transmitem felicitarile! 🙂

 4. Pingback: Vrei sa ajungi mai repede la birou? | RomaniaPozitiva

Comentează