Bucurestiul va avea un nou parc. Parcul Ghencea!

2

Parcul Ghencea va fi amplasat în locul Serelor Ghencea din strada Drumul Cooperativei nr. 75A. Parcul va fi administrat de sectorul 5 şi va avea o suprafaţă de mai bine de 8 hectare. Printre atracțiile noului parc se numără spaţiile de joacă pentru copii, un labirint din gard viu, foișoare de relaxare, un pavilion botanic şi un amfiteatru în aer liber pentru spectacole.

Am aflat de pe realitatea.net că noul parc va fi amenajat cu cu „zone speciale pentru activităţi sportive: vor exista piste pentru biciclişti, un skate-parc, două terenuri de mini-fotbal, un teren de baschet, două terenuri de tenis,  o zonă de jucat şah/table şi două corpuri de vestiare aferente zonei dedicate activităţilor sportive.”

parc

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Bucurestiul va avea un nou parc. Parcul Ghencea! - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează