Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brian Tracy vine la Cluj și București

0

Conferință în premieră:
Brian Tracy, expertul în succes, la Cluj și București

Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” și omul care i-a învățat secretele reușitei pe unii din cei mai prosperi oameni de afaceri din întreaga lume, vine în România în martie 2013. El va susține două seminarii, la Cluj și București, la care sunt așteptați oameni din toată țară, interesați de dezvoltare profesională și personală.

Numit „Maximum Achievement”, evenimentul le va dezvălui celor interesați de o investiție în propria persoană principii dovedite, care aduc rezultate pe termen lung.

maximum achievementBrian Tracy a creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, Psihologia succesului, care a fost tradus în peste 20 de limbi. Născut într-o familie săracă, fără a fi înconjurat de modele de succes sau de lideri care să îl inspire, el a învins toate neajunsurile aduse de situația sa, a dezvoltat afaceri de succes în sectorul privat american, iar apoi a fondat un adevărat imperiu ca life coach și consultant business.

Participanții la seminar vor învăța care sunt cei mai importanţi 3 factori care ne influenţează viaţa şi cum pot fi folosiți în avantajul nostru; care este adevăratul motiv pentru care unele persoane şi companii au mai mult succes decât altele şi cum putem aplica acest lucru în propria activitate; dar și care e modul în care gândesc cei mai de succes oameni din lume, dedus din cele peste 350.000 de interviuri realizate de Brian Tracy în zeci de ani de activitate.

Experiența lui Brian Tracy include atât principii de afaceri (valorile, misiunea și viziunea unei companii, independența financiară, descoperirea avantajelor competitive), cât și personale (tehnici de concentrare, metode de a debloca abilități înnăscute precum creativitatea sau inovația).

„Nu întâlnești un om ca Brian Tracy în fiecare zi; în Statele Unite, oamenii de afaceri care apelează la el plătesc sute sau chiar mii de euro pentru a beneficia de expertiza lui. Noi am vrut să îl aducem la Cluj și București în cadrul unui eveniment cât mai accesibil, de care să se poată bucura un număr cât mai mare de oameni. Brian Tracy te poate învăța pas cu pas ce trebuie să faci pentru a avea succes în viața personală și în afaceri. Este o miză imensă, dar tocmai acesta e talentul lui Brian: știe cum să te ajute să vezi lucrurile într-o nouă lumină, cum să te ajute să îndeplinești țeluri mari pe baza unor principii simple, cu efecte rapide”, spune Lorand Soares Szasz, business coach și organizatorul evenimentului.

Brian Tracy - lowresBrian Tracy a transmis învăţăturile lui despre dezvoltare personală şi profesională către peste 1.000 de companii și câtorva mii de manageri, care lucrează la unele dintre cele mai mari firme din America. Cu multă pasiune şi entuziasm, susţine seminarii despre leadership, vânzări, încredere în sine, obiective, strategii, creativitate şi psihologia succesului.

Sistemul succesului dezvoltat de Brian Tracy pornește de la „numitor economic” prezent în patru zone critice ale vieții, se bazează pe o orientare continuă spre viitor și dezvoltă o metodă în șapte pași care garantează că anul viitor vei putea obține mai mult decât în anii anteriori.

 „Adevărații lideri nu se nasc, ci se formează prin investiții continue în propria persoană. Totul pornește de la principii personale foarte clare, precum integritatea, înțelepciunea și tenacitatea, aplicate mai apoi în contexte de business. Trebuie să știi ce îți dorești și să ai un drum clar spre succes: iar ceea ce îmi doresc eu pentru 2014 este să îi întâlnesc pe clujeni și să îi ajut să își atingă obiectivele personale și de business mai repede decât și-ar imagina că este posibil”, este mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului său.

Conferința „Maximum Achievement” de la Cluj a lui Brian Tracy va avea loc la hotel Grand Italia, în data de 25 martie 2013, în timpul întregii zile. La București, evenimentul are loc în 27 martie, într-un spațiu care va fi anunțat în timp util.

„Maximum Achievement” este un eveniment Transilvania Business Seminars, organizat de Lorand Soares Szasz și EventsDesign, echipa care în 2013 l-a adus în România pe Mr. Body Language, Allan Pease, într-un eveniment care a strâns peste 800 de participanți. Atunci, Brian Tracy a fost printre cei mai ceruți vorbitori în urma sondajului de opinie efectuat printre participanți – semn că în comunitate există oameni interesați de dezvoltarea personală și antreprenoriat.

Mai multe informații despre acest eveniment se pot regăsi pe www.transilvaniabizseminars.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.