BRAVOO! Olimpia Melinte a obţinut premiul Uniunii Actorilor din Spania

0

Olimpia Melinte, actriţa revelaţie a Spaniei!

Olimpia Melinte a câştigat Premiul Uniunii Actorilor  din Spania la categoria „Revelaţia anului”, pentru dublul rol din filmul CANIBAL, regizat de Manuel Martin Cuenca, în cadrul galei care a avut loc luni, 10 martie, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid.

OLIMPIA MELINTE, FOTO ADI BULBOACA

La aceeaşi categorie au fost nominalizate actriţele Arancha Martí, pentru rolul din „La gran familia española” şi Beatriz Grimaldos pentru filmul „La gaviota”.

Citește și alte informații de Bine despre România!

Partenerul ei din filmul CANIBAL, cunoscutul actor  Antonio de la Torre, a primit, de asemenea, recunoaşterea industriei spaniole de film, câştigând trofeul pentru cel mai bun actor principal în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii Premios de la Unión de Actores.

Olimpia Melinte, singura româncă nominalizată la Premiile Goya, se bucură de un enorm succes în Spania, dar mai ales, de aprecierea colegilor săi de breaslă din Peninsulă.

„Pentru un actor, fiecare recunoaştere este importantă, fie că vine din partea unor profesionişti sub forma unui premiu sau din partea unor fani, sub forma unui mesaj lăsat pe Facebook sau pe Twitter. Sper ca filmul să fie bine primit şi în România şi să fie îmbrăţişat cu cel puţin la fel de mult entuziasm ca în Spania.”, a declarat Olimpia Melinte.

Pe Olimpia Melinte o vom vedea pe marile ecrane în această primăvară, în comedia „Selfie”, precum şi în filmul „Planşa” – proaspăt nominalizat la Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, iar în toamnă în cel mai recent film al lui Dan Chişu, „Bucureşti Non-stop”.

Filmul „Canibal”  va putea fi urmărit în premieră, în România, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

OLIMPIA MELINTE_ALEXANDRA_CANIBAL (1)

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează