Branding Romania in Italia, marca Cristian Chivu

0

Ministerul Turismului a iniţiat o campanie de promovare a României în Italia! „Sărbători de iarnă în România” se intitulează campania, iar „ambasadorul” mesajului publicitar este Cristian Chivu, unul din cei mai importanţi fotbalişti români în Italia! 200 de panouri publicitare au fost amplasate în staţiile de metrou principale din Roma şi alte 120 au fost postate la Milano.

„România. Bine aţi venit pe pământul meu” este mesajul de întâmpinare al starului român. Afişele prezintă un cuplu de maramureşeni pe un fundal care reprezintă Munţii Carpaţi.

(foto Florin Ghindă, 2008)

iarna-pe-ulitza

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează