Bega devine Bulevard in Timisoara!

0

Incepând de azi, 18 iunie până duminică, 20 iunie 2010, timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a Festivalului Bega Bulevard!

Potrivit tion.ro „la Timişoara va fi transmis în direct de la Valencia, din Spania, spectacolul de operă „Carmen”, de Georges Bizet, locuitorii oraşului vor putea asista la deja tradiţionala cursă a răţuştelor pe Bega şi un turnir pe apă, iar pe malul canalului vor concerta trupe de peste hotare.”

Programul Bega Bulevard 2010 / Timisoara 18-20 iunie 2010

Vineri, 18 iunie, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea festivalului cu spectacolul de operă “Carmen” de Georges Bizet, preluare în direct de la Palau de les Arts Reina Sofia din Valencia, Spania, în cadrul proiectului european Viva Europa 2010, Live Opera for European Cities, manifestare inclusă în Calendarul UE pe 2010 – anul combaterii sărăciei şi excluziunii sociale. Proiectul ilustrează ideea unei Eu­­rope mai echitabile, în care fiecare ce­­­­­­­­tăţean să poată trăi demn, şi, totodată îşi propune ca transmisiunea în direct a operei “Carmen” de Georges Bizet să fie o punte de legătură între artişti, iubitori de muzică şi publicul larg. Dirijor: Zubin Mehta. Spectacolul va fi transmis pe un ecran uriaş, amplasat pe malul Begăi, vis a vis de terasa Flora, unde se vor amplasa scaune pentru public. Participarea este liberă.

Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 19.00, Asociaţia FunkForum, care organizează “Zilele mass-media de expresie germană” sub forma unui turneu pop-rock în cadrul proiectului “Regiunea Culturală Alpi-Dunăre-Carpaţi”, oferă un spectacol la Bega Bulevard. Pe scenă vor urca trupe din România, Ungaria, Italia, Franţa şi Germania.

Cap de afiş este trupa “Bogaţi şi frumoşi” din Mannheim. Tot în 19 iunie, pe scena de la Bega Bulevard, Centrul Cultural Francez pregăteşte Sărbătoarea Muzicii şi astfel timişorenii vor avea parte de un rock francez.

Duminică, 20 iunie vă aşteptăm la deja tradiţionala cursă a răţuştelor pe Bega.

via primariatm.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează