Bataie cu apa in Herastrau! Vrei? :)

0

Iti aduci aminte in copilarie vara la scoala de bataile cu apa? Delivering Life te invita la o bataie cu apa in toata regula in parcul Herastrau din Bucuresti!

Cand? Vineri, 20 iulie 2012.

Ce distractie era, cat de uzi ajungeam inapoi in clase sau acasa. Cate pistoale cu apa mi-au fost confiscate, apoi cat de usor erau de ascuns siringile de plastic pe care le obtineai de la cei cu rude doctori sau asistente. Apoi la liceu pungile cu apa care cadeau de la etaj, stropitul la tasnitoare, ceva glume prin vacante … apoi liniste, birou, casa, concediu …

Traim o mare parte a timpului stresati si impovarati de greutatile si importanta vietii pe care am inceput-o acum cateva decenii. Avem totusi momente in care intalnim oameni inspiranti, citim o carte, vedem un film … ceva care ne intrerupe si ne ajuta sa vedem viata altfel. Deliveringlife este o comunitate de oameni care aleg sa aduca in viata lor astfel de momente si sa ofere oricui posibilitatea de a face acelasi lucru impreuna cu ei. You are welcome to this life, please enjoy!

Sursa: aici.

Urmeaza o noua livrare, de data asta vom intrerupe oamenii din rutina lor stropindu-ne cu apa. Daca ai chef sa faci ceva de neimaginat pentru varsta ta esti invitat vineri 20 iulie in parcul Herastrau. Ne vom intalni la ora 18:30 la Roaba de Cultura unde ne vom stropi cu apa impreuna cu alti zeci de oameni.

 Facebook event

Pregatiti artileria-pusti, bidoane sau pistoale cu apa si ne impuscam mai ceva ca in filmele lui Tarantino. Ne jucam, ne racorim si ne umplem cu energie pozitiva. Va vom pune la dispozitie si sticle cu apa pentru a putea ramane in lupta!

Sunt bineveniti: tineri, batrani, copii, parinti, oameni.

Te rog confirma-ti participarea aici

Despre Delivering Life

Ce facem?

Suntem aici sa te intrerupem din rutina si iti dam posibilitatea sa te simti bine, asa parca fara motiv.

Cum facem?

Noi cream evenimente prin care sa aducem in viata noastra a tuturor astfel de momente in care ne simtim bine si oferim oricui posibilitatea de a face acest lucru impreuna si de a  da mai departe ceea ce a primit.

Viziunea noastra:

Traim o mare parte a timpului stresati si impovarati de greutatile si importanta vietii pe care am inceput-o acum cateva decenii. Avem totusi momente in care intalnim oameni inspiranti, citim o carte, vedem un film … ceva care ne intrerupe si ne ajuta sa vedem viata altfel. Atunci constientizam de cele mai multe ori uriasa diferenta dintre starea noastra de zi cu zi si starea in care ne simtim bine. Este de obicei si momentul in care vedem cat de putin ne trebuie sa ne simtim bine.

In ce credem?

Credem cu tarie in faptul ca viata este a NOASTRA si a nimanui altcuiva si ca numai ACUM o putem trai.  Credem in puterea de a alege cum sa ne traim viata in fiecare clipa.  Credem  cu desavarsire in puterea  momentelor care ne aduc stari de bucurie, fericire, relaxare si in puterea noastra impreuna de a ni le crea si darui si celorlalti.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează